Το «βραχιολάκι» σκέφτεται η Βίκυ Σταμάτη-Ζήτησε εκ νέου την αποφυλάκισή της

«Είναι μεγάλο κατόρθωμα που ήρθα εδώ και σήμερα και τις προηγούμενες φορές. Μην ξεχνάτε ότι είμαι 522 μέρες στο ψυχιατρείο και ενάμισι  χρόνο στις φυλακές Κορυδαλλού» είπε προς τους δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου η Βίκυ Σταμάτη ζητώντας εκ νέου την αποφυλάκιση της.

Είχε προηγηθεί η αγόρευση του δικηγόρου της Φραγκίσκου Ραγκούση. «Έχουμε αυτοκτονικό ιδεασμό, έχουμε ένα παιδί που δεν μπορούμε να το σφίξουμε στην αγκαλιά μας» υποστήριξε και ζήτησε από το δικαστήριο να αποφασίσει την αναστολή εκτέλεσης της ποινής της Βίκυς Σταμάτη με την επιβολή περιοριστικών όρων. Αναφέρθηκε στον κατ'οίκον περιορισμό και στο βραχιολάκι.

Πρόσθεσε δε, ότι μετά την παράδοση της Βίκυς Σταμάτη στις αρχές, στις 3 Απριλίου ο γιατρός που εξέτασε την κατηγορούμενη, διαπίστωσε ότι εκείνη βρισκόταν σε καλή επικοινωνιακή κατάσταση, οι απαντήσεις της να είναι ικανοποιητικές και κατ'επέκταση μπορεί η θεραπεία της να γίνεται εξωνοσοκομειακά.

«Δεν θέλουμε να διασκεδάσουμε ή να κάνουμε γνωριμίες. Μόνο να μας επιτρέπουν να πηγαίνουμε το παιδί μας στο σχολείο και το μεσημέρι να το παραλαμβάνουμε» είπε ο Φρ. Ραγκούσης και συνέχισε: «Δώστε μας μία διέξοδο να δει το παιδί τη μάνα. Νιώθω μια απογοήτευση. Οι δικαστές που απορρίπτουν, είναι πάνω απ'όλα άνθρωποι. Νιώθω ανεπαρκής που δεν μπορώ να μεταφέρω την αγωνία και το σπαραγμό αυτής της γυναίκας. Εμείς ζήσαμε μια ζωή που μας προσέφερε ο Άκης Τσοχατζόπουλος».
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου