Αυτό θα είναι το όνομα του βασιλικού μωρού - Η ανακοίνωση πλήρωσε τα στοιχήματα!


Δόθηκε τέλος στην αγωνία ολόκληρης της Μεγάλης Βρετανίας σχετικά με το θρίλερ για το όνομα του νέου βασιλικού μωρού.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού του Κένσιγκτον η κόρη της δούκισσας Κέιτ και του πρίγκιπα Γουίλιαμ θα λάβει το όνομα...
Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα.
Η επιλογή του τριπλού ονόματος ικανοποιεί ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια, καθώς το Σάρλοτ είναι η θηλυκή εκδοχή του ονόματος Κάρολος, ενώ γεμάτη ενθουσιασμό πρέπει να είναι και η γιαγιά του μωρού βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά χαρούμενοι θα είναι και όσοι λάτρευαν την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Εκτός από την οικογένεια ικανοποιεί βέβαια και όσους στοιχημάτιζαν όλες αυτές της ημέρες (δείτε ΕΔΩ)! 
Πριν από τη γέννηση της πριγκίπισσας Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα τα στοιχήματα έδεναν και έπαιρναν για την επιλογή του ονόματος, ενώ τις τελευταίες ώρες οι προβλέψεις ήθελαν επικρατέστερο το όνομα Σάρλοτ.
«Επικρατεί μία τρέλα», είχε δηλώσει νωρίτερα η εκπρόσωπος τύπου του γραφείου στοιχημάτων Ladbrokes, Τζέσικα Μπριτζ, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι η «υστερία» που επικρατεί είναι μεγαλύτερη από εκείνη σχετικά με το αν το δεύτερο παιδί της Κέιτ και του Ουίλιαμ ήταν κορίτσι ή αγόρι.
Μάλιστα, τo όνομα Σάρλοτ είχε «εκθρονίσει» το όνομα Άλις που αποτελούσε μέχρι πρότινος το «φαβορί» όπως τουλάχιστον προέβλεπαν τα γραφεία των στοιχημάτων σχετικά με το όνομα που θα επέλεγε το πριγκιπικό ζεύγος για τη νεογέννητη κορούλα του.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου