Ώρα για brunch! Συνταγή για αβγά αλά Φλορεντίν


Αν είσαι από αυτούς που απολαμβάνουν το brunch τους και το προτιμούν από το πρωινό και το μεσημεριανό, σου έχουμε μία συνταγή έκπληξη! Τα αβγά αλά Φλορεντίν σερβίρονται με φρυγανισμένο ψωμί και σε προκαλούν σε γευστικές αμαρτίες!

Υλικά
  • 2 κουταλιές βούτυρο
  • 400 γραμμ. καθαρισμένο σπανάκι
  • 4 αβγά
  • 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι  & πιπέρι
Διαδικασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το σπανάκι για 5-6 λεπτά. Βάζουμε το σπανάκι σε πυρίμαχο σκεύος και αλατοπιπερώνουμε καλά.


Σπάμε πάνω στο σπανάκι τα αυγά και τα περιχύνουμε με την κρέμα. Ψήνουμε για 10 - 15 λεπτά μέχρι να χρυσίσει η κρέμα και να αρχίσει να κοχλάζει. Σερβίρουμε και ιδανικά συνοδεύουμε με φρυγανισμένο ψωμί στο τραπέζι.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου