Eurovision 2015: Πρόστιμο 10.000 ευρώ στην ελληνική αποστολή


Η ελληνική εκδοχή του «One last breath» που βγήκε πριν καιρό στη δημοσιότητα με τον τίτλο «Μια αναπνοή» και κατά αρκετούς ίσως έδινε ένα bonus στη συμμετοχή μας -εάν αυτή η εκτέλεση ακουγόταν στη Βιέννη- αφού για κάποιους αποδίδεται καλύτερα, ειδικά μια μπαλάντα αυτού του ύφους στη γλώσσα του ερμηνευτή/τριας που την εκτελεί, δεν είναι δυνατόν σύμφωνα με πληροφορίες να φθάσει στην Αυστρία.
Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν και βάσει των κανονισμών της EBU -όπως μας ενημερώνει και το INFE GREECE το ελληνικό σωματείο φίλων του θεσμού και αποκλειστικός μας συνεργάτης- δεν κατατέθηκε η ελληνική εκδοχή στα μέσα Μαρτίου, όπως έγινε με την αγγλική και δε θεωρείται η official eurovision version. Οπότε για να συμβεί αυτό πρέπει να κατατεθεί penalty ύψους τουλάχιστον 10000 ευρώ εάν θελήσει η χώρα μας την τελευταία στιγμή, να ερμηνευτεί στα ελληνικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Οne last breath» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 60ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, στον πρώτο ημιτελικό την Τρίτη 19 Μαΐου.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου