The Voice 2: Η έκπληξη των Coaches στο 1ο live του σόου


Λίγες μέρες απέμειναν, μέχρι τη λαμπερή πρεμιέρα του μουσικού σόου του ΑNT1 και το τηλεοπτικό κοινό που από πέρσι έδειξε την αγάπη του για το The Voice, είναι έτοιμο να παρακολουθήσει τον δεύτερο κύκλο του σόου.

Όπως είναι φυσικό, οι υπεύθυνοι του καναλιού αλλά και όλοι οι συντελεστές του σόου, βάζουν τα δυνατά τους , ώστε να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ οι coaches, ετοιμάζουν κάτι ξεχωριστό για τη βραδιά της πρεμιέρας.

Η έκπληξη των κριτών λοιπόν που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στις οθόνες τους την Κυριακή το βράδυ, είναι ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, ειδικά γραμμένο για την περίσταση το οποίο θα τραγουδήσουν οι 4 κριτές ζωντανά στη σκηνή του σόου. Το τραγούδι έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος σε στοίχους του Νίκου Μωραϊτη και θα κυκλοφορήσει μετά το 1ο Live από τη Heaven.


Να θυμίσουμε πως στο περσινό 1ο live, οι 4 κριτές , είχαν βρεθεί στη σκηνή του The Voice και είχαν ερμηνεύσει το "Ρίξε κόκκινο στη νύχτα" του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, φέτος όμως επιστρέφουν με ολοδικό τους τραγούδι.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου