Το ελληνικό ελαιόλαδο E-LA-WON στα καλύτερα του κόσμου


Αναζητώντας σήμερα τις γεύσεις και την ποιότητα του λαδιού του χθες, δημιουργήθηκε το ελαιόλαδο E-LA-WON, με στόχο να μεταφέρει σε όλες τις γωνιές του κόσμου μία αυθεντική γεύση Ελλάδας και μια εικόνα των αρχαίων Μυκηνών. Το ελαιόλαδο E-LA-WON διακρίνεται για το μοναδικό του φρουτώδες άρωμα, με νύξεις φύλλων ντομάτας και ανθού λεμονιάς καθώς και για την υπέροχη αυθεντική γεύση αμυγδάλου, λεπτή και πικάντικη, αποτέλεσμα εξαγωγής «εν ψυχρώ».


 Το Μυκηναϊκό ομφάκινο εξαιρετικό πράσινο ελαιόλαδο προέρχεται από  ιδιόκτητους ελαιώνες της Πελοποννήσου. Παράγεται με παραδοσιακές  μεθόδους  και με σύγχρονη τεχνογνωσία στην καλλιέργεια, την συγκομιδή και την τυποποίησή του.


Ονομασία και συσκευασία μας ταξιδεύουν στις αρχαίες Μυκήνες.
 Η ονομασία E-LA-WON, συλλαβογραφική απόδοση της λέξης ΕΛΑΙΟΝ στη Γραμμική Γραφή Β’, επελέγη για να τονίσει την διαχρονική αξία του ελαιολάδου, ενός ελληνικού προϊόντος  που δεν έχει κατακτήσει τη θέση που του αξίζει στον παγκόσμιο χάρτη. Η πρωτότυπη συσκευασία του, που παραπέμπει στην αισθητική της Γραμμικής Β, τιμήθηκε με Χρυσό Βραβείο Συσκευασίας και Έπαινο για τη συνολική του εικόνα στoν διεθνή διαγωνισμό Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου, 7η Ελαιοτεχνία 2015.

 Το E-LA-WON διατίθεται σε συσκευασία των 250 ml & 500 ml, ενώ κυκλοφορεί και σε συλλεκτική κασετίνα δώρου. Το προϊόν παράγεται σε αυστηρά περιορισμένες ποσότητες και διατίθεται σε delicatessen και σε επιλεγμένα πολυτελή ξενοδοχεία  σε Ελλάδα, Νορβηγία, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γερμανία και Αγγλία ενώ στα άμεσα σχέδια είναι η ανάπτυξη της διανομής και σε Η.Π.Α και Ρωσία.


Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου