Οικιακό δίκτυο σε όλο το σπίτι από την πρίζα;

Η τεχνολογία Powerline υπόσχεται απλό οικιακό δίκτυο μέσω του δικτύου ρεύματος, για να συνδέσετε υπολογιστές, συστήματα ψυχαγωγίας και άλλες δικτυακές συσκευές απλά και γρήγορα στο Διαδίκτυο.


Στο κείµενο αυτό, σας δίνουµε την ευκαιρία µε πολύ απλό τρόπο να δηµιουργήσετε εύκολα ένα οικιακό δίκτυο µέσω του δικτύου ρεύµατος, στο οποίο µπορείτε να έχετε συνδεδεµένες τις δικτυακές συσκευές σας µε ταχύτητες έως και 1.200Mbps, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές µεταφορές δεδοµένων.

Εγκατάσταση

Η διαδικασία είναι απλή και το µόνο που θα χρειαστείτε, εκτός από το router που ήδη έχετε, είναι ένας προσαρµογέας devolo dLAN 1200+. Ανοίγοντας το κουτί, παίρνετε τον dLAN 1200+ adapter [τον µικρότερο σε µέγεθος] και τον τοποθετείτε σε µία πρίζα που βρίσκεται κοντά στο router σας [εικ.1].
Στη συνέχεια, συνδέετε το καλώδιο δικτύου [LAN] στη µοναδική υποδοχή που έχει ο προσαρµογέας και από εκεί στο router. Σηµειώστε κάπου το Wi-Fi key που θα βρείτε στο πίσω µέρος του adapter [εικ. 2].
Παίρνετε τον δεύτερο προσαρµογέα της συσκευασίας και τον τοποθετείτε σε µία ελεύθερη πρίζα στον χώρο που θέλετε να έχετε δίκτυο, και περιµένετε µέχρι να ανάψει το LED στο κουµπί µε το σπιτάκι [σε 50 δευτερόλεπτα] [εικ. 3].
Μόλις ανάψει, πατήστε το κουµπί αυτό. Στη συνέχεια, µέσα στα επόµενα δύο λεπτά, πιέστε το κουµπί της κρυπτογράφησης που υπάρχει στο πλάι του πρώτου προσαρµογέα που συνδέσατε µε το router [εικ. 4].
Η σύνδεση είναι έτοιµη και θα εµφανιστεί πλέον στον υπολογιστή, στο smartphone ή το tablet σας ως ένα ακόµη διαθέσιµο δίκτυο, στο οποίο εισάγετε το Wi-Fi key που σηµειώσατε στην αρχή. Αυτό ήταν!
Να σηµειώσουµε ότι µπορείτε εύκολα να συνδέσετε στον προσαρµογέα και άλλες συσκευές µέσω Gigabit LAN, όπως π.χ. PC, TV ή κονσόλες παιχνιδιών.
Εργαλεία devolo dLAN Powerline adapter dLAN 1200+WiFi ac Starter Kit
Δυνατότητες Δημιουργία οικιακού δικτύου απλά και εύκολα μέσα από την πρίζα του ρεύματος
Δυσκολία 2/10
Χρόνος 00:10:00
Προεκτάσεις devolo.gr
Απαιτήσεις Σύνδεση στο Internet
ΝΑΙ Εάν θέλετε να έχετε διαθέσιμο Internet σε όλο το σπίτι, ακόμη και εκεί που το router δεν επαρκεί.
ΟΧΙ Εάν δεν σας ενδιαφέρει το οικιακό δίκτυο.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου