Μαγικά μέρη για να περάσετε τα Χριστούγεννα


Τρόμσο, Νορβηγία


Η χιονισμένη πόλη Τρόμσο προσφέρει απαράμιλλη θέα Στο Βόρειο Σέλας. Μπορείτε να κάνετε έλκηθρο με σκυλιά, να φάτε καλό φαγητό και να πάτε στη βουνοκορφή με τελεφερίκ.


Πράγα


Κάντε μια βόλτα στην ιστορική οδό Nerudova και θαυμάστε τη γοτθική και μπαρόκ αρχιτεκτονική της πόλης. Μην παραλείψετε να πάτε στην Κρατική Όπερα και να επισκεφθείτε τις αγορές στην πλατεία της παλιά πόλης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα Χριστούγεννα στη Πράγα είναι μαγικά.


Λαπωνία, Φινλανδία


Η Λαπωνία είναι ένας μαγικός προορισμός για τις γιορτές. Μπορείτε να διασχίσετε το παγωμένο τοπίο με έλκηθρο όπου το τραβάνε τάρανδοι ή να κάνετε σκι όσοι είστε λάτρεις του αθλήματος. Η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη.


Ζυρίχη, Ελβετία


Τα Χριστούγεννα η Ζυρίχη είναι στολισμένη με χιλιάδες φωτάκια και από παντού ακούγονται χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Περπατήστε στα στενά και γευτείτε μια schoggi heissi – ζεστή σοκολάτα.


Ρέυκιαβικ, Ισλανδία


Σε αυτό το εξωπραγματικό τοπίο, το φως της ημέρας είναι μια υπόθεση τεσσάρων ωρών και το βόρειο σέλας φωτίζει το νυχτερινό ουρανό. Εάν το επισκεφτείτε θα ζήσετε αξέχαστα Χριστούγεννα.


Βοστόνη


Η Βοστώνη έχει μια θαλπωρή και μια ατμόσφαιρα μαγική. Απολαύστε τη βόλτα στους λιθόστρωτους δρόμους, που σίγουρα θα είναι πασπαλισμένοι με χιόνι και γιορτάστε τα Χριστούγεννα σαν να ζείτε σε μια άλλη εποχή.


Εδιμβούργο


Αυτό το στολίδι της Σκωτίας είναι γνωστό για τις τέχνες και τον πολιτισμό. Η πόλη αποτέλεσε μεγάλο κέντρο την εποχή του Διαφωτισμού χάρη στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Εάν το επισκεφτείτε δεν θα έχετε άλλη επιλογή από το να ξαναγίνετε παιδιά!


Μάλμε, Σουηδία


Το Malmö είναι η πιο «ευρωπαϊκή» πόλη της Σουηδίας, ένα ζωντανό και πολυπολιτισμικό μέρος, όπου μπορείτε να περάσετε μαγικές γιορτές.


Βενετία


Τα Χριστούγεννα στη Βενετία μπορεί να είναι υγρά και ομιχλώδη, αλλά η ατμόσφαιρα είναι μαγική κάτω από το φως του φεγγαριού.


Γκόα, Ινδία


Γιατί να πάτε στη Γκόα τα Χριστούγεννα; Γιατί είναι ένας προορισμός που θα θυμάστε όλοι σας τη ζωή. Με τις καθολικές εκκλησίες, τα τραγούδια και τα κάλαντα θα νομίζετε ότι είστε σε μια σκηνή από ταινία του Bollywood.


Βιέννη


Η Βιέννη είναι ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς για τα Χριστούγεννα και όχι αδίκως. Αυτή η πόλη είναι παραμυθένια.


Μόναχο


Χειμώνας στη βαυαρική πρωτεύουσα σημαίνει ένα πολύ ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Marienplatz, δεκάδες Χριστουγεννιάτικες αγορές, ζεστό κρασί και κέικ με τζίντζερ.
jenny.gr
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου