Οι 10 πιο ανόητοι κακοποιοί των τελευταίων ετών


Το i100 της εφημερίδας Independent παρουσιάζει σε πρόσφατο δημοσίευμά του τη λίστα με τους 10 πιο ανόητους κακοποιούς των τελευταίων ετών, μέσα από τη διεθνή ειδησεογραφία και η αλήθεια είναι πως οι γκάφες τους είναι απίστευτες.

1. Ο Ian Carr, μπήκε σε σπίτι στο Newcastle για κλέψει, αλλά επειδή είχε πιει πολύ αποκοιμήθηκε στον καναπέ, όπου τον βρήκαν να κοιμάται οι ιδιοκτήτες του σπιτιού όταν επέστρεψαν. Ο άνδρας ξύπνησε μόνο, όταν η αστυνομία του πέρασε τις χειροπέδες.

2. Ο Αμερικανός Lawrence Deptola, από την Γιούτα, προσπάθησε μέσα σε μία μέρα να ληστέψει τρεις τράπεζες στην Νέα Υόρκη χρησιμοποιώντας ως όπλο μία... βεντούζα για τουαλέτα. Φυσικά κανείς δεν αισθάνθηκε "απειλή" και ο άνδρας συνελήφθη την ίδια μέρα.

3. Ο Francisco Munoz, στην Αϊόβα έκλεψε ένα ψιλικατζίδικο και οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη του, αφού άφησε πίσω του μία σειρά από δελτία λοταρίας τα οποία είχε κλέψει (μαζί με χρήματα από το ταμείο και άλλα αντικείμενα) . Τα πεταμένα δελτία οδηγούσαν σαν μονοπάτι στο σπίτι του ληστή το οποίο απείχε λίγα μόλις μέτρα από το σημείο της ληστείας.

4. Ο Tazviona Bhebe προσπάθησε να κάνει ληστεία στο Λονδίνο φορώντας αντί για μάσκα τα εσώρουχά του.

5. Ο Alan Timperley, όχι μόνο συνελήφθη, αλλά πήγε να χάσει και τη ζωή του, όταν κατάπιε μία σακούλα ηρωίνη που είχε βρεθεί στην κατοχή του, μπροστά στους αστυνομικούς, μέσα στο αστυνομικό τμήμα του Lancashire, σε μία προσπάθεια να "εξαφανίσει" τα αποδεικτικά στοιχεία.

6. Ο Derrick Mosley προσπάθησε να κάνει ληστεία σε κατάστημα όπλων στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, με τον ίδιο να κρατάει ως όπλο ένα... ρόπαλο του μπέιζμπολ. Φυσικά ο ιδιοκτήτης τον ακινητοποίησε με απειλή (κανονικού) όπλου και ο άνδρας συνελήφθη.

7. Ο Daniel Glenn, ένας 40χρονος Καναδός, σκόπευε να ληστέψει ένα κατάστημα στο Οντάριο και λίγο πριν την ληστεία τηλεφώνησε στο κατάστημα και ρώτησε πόσα χρήματα είχε το ταμείο. Φυσικά εντοπίστηκε και συνελήφθη λόγω της τηλεφωνικής κλήσης.

8. Η Hannah Sabata έγινε γνωστή όταν συνελήφθη από τις αρχές, που την εντόπισαν αφού η ίδια ανέβασε αυτό το βίντεο στο youtube στο οποίο καμάρωνε για το γεγονός ότι είχε κλέψει ένα αυτοκίνητο και είχε ληστέψει μία τράπεζα.

9. Ο Juan Gonzales από το Κολοράντο των ΗΠΑ, πμήκε στο σπίτι μιας γυναίκας, της έκλεψε χρήματα αλλά και το κινητό της τηλέφωνο και μετά έκανε και αίτημα φιλίας στο θύμα του στο Facebook, χρησιμοποιώντας το δικό της κινητό. Φυσικά οι αρχές τον εντόπισαν από το σήμα του κινητού και ο άνδρας συνελήφθη.

10. Τρεις άνδρες στην Κολομβία συνελήφθησαν σχεδόν αμέσως μετά από ληστεία σε κατάστημα από το οποίο είχαν κλέψει αλκοόλ και τρόφιμα αφού προσπάθησαν να διαφύγουν με έναν... γάιδαρο.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου