Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 20-2-2016


Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με βροχές στα πεδινά, καταιγίδες πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016. Ο καιρός από το απόγευμα και μετά και από τα βορειοδυτικά θα παρουσιάσει βελτίωση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το βράδυ σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί ασθενείς και στα νότια ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και από το απόγευμα θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και από το απόγευμα βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα βρέξει, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς με σημαντική ενίσχυση από το απόγευμα και μετά σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.

Συννεφιά με τοπικές βροχές από το μεσημέρι και μετά και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί. 
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου