Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 23-2-2016


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές με πιθανότητα τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες στα βόρεια περιμένουμε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 11 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη), 14 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, όπου βαθμιαία μετά το μεσημέρι και από τα νότια θα στραφούν σε νότιους μέτριους 5 μποφόρ και τοπικά ισχυρούς 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα νότιοι μέτριοι 4-5 μποφόρ. 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ. 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες μετά το μεσημέρι και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. 
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά