Νέα τμήματα για το Athens Training & Development Center


Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα σπουδών, σε ποιους απευθύνεται
Η νέα περιζήτητη και ακριβοπληρωμένη ειδικότητα, αυτή του ανθρώπου που γνωρίζει e Marketing, δηλαδή την τεχνική που χρησιμοποιείται για την προώθηση των ιστοσελίδων στο Internet, μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, YouTube και άλλα) και mobile marketing κλπ. διδάσκεται από το “Athens Training & Development Center” (ATDC), το οποίο δίνει και διεθνή πιστοποίηση.
Σε μια εποχή που το Internet έχει ήδη κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά, η προώθηση των υπηρεσιών αλλά και των προϊόντων μέσα από το διαδίκτυο, θεωρείται πλέον απαραίτητη.
Δημιουργείται λοιπόν η ανάγκη σε κάθε εταιρία να στελεχωθεί με ειδικούς στον τομέα του Internet, και στην «Προώθηση και προβολή των ιστοσελίδων, κοινωνικής δικτύωσης, mobile marketing – e Μarketing ».
Με στόχο να καλυφθεί αυτό το μεγάλο κενό που υπάρχει στην αγορά και να προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις, το “Athens Training & Development Center” (ATDC), σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό “e Marketing Association”, έχει δημιουργήσει ένα 4μηνο πρόγραμμα σπουδών.
Οι απόφοιτοι μας χαρακτηρίζουν το πρόγραμμά μας ως ένα “μεταπτυχιακό ή μια μετεκπαίδευση” το οποίο δεν χρονοτριβεί και είναι απολύτως πρακτικό – και μέσα σε 4 μήνες αποκτούν την γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται για τα εφαρμόσουν στην πραγματική αγορά άμεσα.

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει, ενότητες όπως:
- Στρατηγικές, στόχοι και πολιτική marketing – E marketing Plan
- Αποτελεσματική χρήση-ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης περιεχομένων για κατασκευή site και παρουσία σε smart phones
- Ανάλυση καταναλωτικών συμπεριφορών – Social media και πολυμεσικές εφαρμογές
- Την προώθηση των πωλήσεων μέσω μηχανών αναζήτησης και ηλεκτρονικών καναλιών διανομής και πολλά άλλα
 Απευθύνεται σε τέσσερεις μεγάλες κατηγορίες ανθρώπων
* αυτούς που θέλουν ένα χειροπιαστό επάγγελμα – ένα νέο ξεκίνημα
* αυτούς που θέλουν να ενδυναμώσουν την θέση τους στον τομέα των πωλήσεων και Marketing
* ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να έχουν τον έλεγχο στην επιχείρησή τους
* και τέλος σε διευθυντικά στελέχη οι θέλουν να παρακολουθούν το μέλλον και τις εξελίξεις

Η προϋπηρεσία μέσα από πρακτική εφαρμογή και οι δυνατότητες δικτύωσης στην αγορά που προσφέρονται στους πτυχιούχους, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.
Ο κ. Σπύρος Γιαννιώτης, διευθυντής σπουδών του ATDC εξηγεί: “Μια πρόσφατη μελέτη από το eMarketing Association (eMA) δείχνει ότι το 70% του συνόλου των θέσεων marketing απαιτούν ικανότητες eΜarketing. Υπάρχει ένα χάσμα σε διεθνές επίπεδο, μεταξύ των ακαδημαϊκών σπουδών και αυτών που οι εργοδότες ζητούν, θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόσληψη, γνώσεις eMarketing. Το eMA υποστηρίζει σθεναρά τα προγράμματα αυτά, γι αυτό και παρέχει την πιστοποίηση CeMA, το μοναδικό αναγνωρισμένο σε παγκόσμιο επίπεδο πιστοποιητικό eMarketing“, και στη συνέχεια τονίζει, “ενώ βρισκόμαστε εν μέσω μιας πολύ δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, οι απόφοιτοι μας, μετά από 4 μήνες εκπαίδευσης, έχουν απορροφηθεί από την αγορά, σε θέσεις μόνιμης απασχόλησης ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες, με αποδοχές που δεν θυμίζουν εποχές σε κρίση”.
Mετά το πέρας των μαθημάτων οι φοιτητές δίνουν εξετάσεις πιστοποίησης και πέρνουν το δίπλωμά τους από τον διεθνή οργανισμό “e Marketing Association.”
-Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων 22 Φεβρουαρίου 2016 και ολοκλήρωση, με τις εξετάσεις για το CeMA. Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει.
-Θέσεις περιορισμένες.
-Πληροφορίες και ραντεβού για ενημέρωση τηλ. 210-8001029 ή στο site www.athenstrainingcenter.gr

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου