Εξι ελληνικοί προορισμοί μεταξύ των δημοφιλέστερων χειμερινών




Eξι ελληνικοί χειμερινοί προορισμοί βρέθηκαν στην λίστα με τους 50 δημοφιλέστερους, οι οποίο θεωρούνται ιδανικοί για σκι σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr.

Η κατάταξη περιέχει προορισμούς που είτε διαθέτουν χιονοδρομικό κέντρο, είτε βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από ένα.

Την πρώτη θέση της κατάταξης κατέλαβε η αυστριακή πόλη Tux-Hintertux με ποσοστό δημοτικότητας 91,16,ακολουθούμενηαπό την πόλη Samnaun Dorf της Ελβετίας, με 90,56. Η τρίτη θέση ανήκει στις Η.Π.Α. με το Beaver Creek με βαθμολογία 90,13. 

Η τέταρτη και η πέμπτη θέση ανήκουν στο ιταλικό St.Urlich και στην αυστριακή πόλη Wagrain, αντίστοιχα. Στην έκτη θέση εμφανίζεται η πρώτη ελληνική πόλη, το Μέτσοβο, το οποίο έχει μέση βαθμολογία 89,23.

Στην έβδομη θέση το Adelboden, στην Ελβετία με 88,89 βαθμούς στην όγδοη το Roccaraso στην Ιταλία με 88,80 στην ένατη το Schladming στην Αυστριά με 87,71 βαθμούς ενώ την δεκάδα συμπληρωνει το Saalabach Hinterglemm στην Αυστρία με 87,64 βαθμούς.

Πέραν του Μετσόβου, υπήρξαν και άλλοι ελληνικοί προορισμοί οι οποίοι βρέθηκαν μεταξύ των 50 δημοφιλέστερων χειμερινών παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, η Καστοριά αποτελεί τη δεύτερη ελληνική πόλη της κατάταξης, καταλαμβάνοντας την 29η θέση, με ποσοστό δημοτικότητας 85,75. 

Ελάχιστα πιο χαμηλά, στην 31η και 32η θέση συναντώνται τα Ιωάννινα και η Έδεσσα. Οι τελευταίοι δύο ελληνικοί προορισμοί, από τους συνολικά έξι που εμφανίστηκαν στην κατάταξη είναι το Καρπενήσι που κατέλαβε την 40η θέση με 84,90 και η Πορταριά  στην 43η θέση με 84,83. 

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου