Κρίσιμες ώρες για τον Ανδρέα Μπάρκουλη


Εσπευσμένα στο νοσοκομείο οδηγήθηκε πριν από τρεις μέρες ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ύστερα από αιμορραγικό επεισόδιο που υπέστη. Την εν λόγω είδηση γνωστοποίησε η σύζυγός του Μαίρη Μπάρκουλη μέσα από τα social media.

«Θέλω να σας περιγράψω την περιπέτειά μου....ο Αντρέας παρουσίασε συμπτώματα γαστρορραγίας...όπως ήταν φυσικό πήρα το 166... δυστυχώς τα παιδιά είχαν πολύ λίγα οχήματα και εξυπηρετούσαν περιστατικά των δύο περασμένων ωρών... η κουμπάρα μου τότε πήρε ιδιωτικό ασθενοφόρο και πήγαμε στου Γεννηματά... μας άφησαν να περιμένουμε σχεδόν μια ώρα χωρίς να υπάρχει πιο επείγον περιστατικό... ο γιατρός ήταν απίστευτα προκλητικός και αδιάφορος... το όνομα αυτού Αρμένης... πήρα άρον άρον τον Αντρέα μαζί με την κουμπάρα μου και γυρίσαμε σπίτι...ελπίζω να πάμε καλά απόψε και το πρωί να τον πάω σε ένα νοσοκομείο που θα του φερθούν με αξιοπρέπεια....είδες Αντρέα που πήγε η προσφορά σου στον πολιτισμό;;;;;;Γειά σου ρε αλήτη Τσίπρα που κατέστρεψες ό,τι απέμεινε Καληνύχτα νυχτοπούλια μου» είχε γράψει η Μαρία Μπάρκουλη για την κατάσταση της υγείας του.


Πριν από λίγες ώρες η Μαίρη Μπάρκουλη έγραψε στο Facebook: «Διασωληνώθηκε... περιμένοντας για κρεβάτι εντατικής...», θέλοντας να μας ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου