Σφοδρές χιονοθύελλες στην Ελλάδα - Δείτε που θα χτυπήσουν


Αλλάζει δραματικά το σκηνικό του καιρού σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια μετά τις 18-19 και κυρίως μετά τις 22-23 Φεβρουαρίου, με πτώση της θερμοκρασίας, ισχυρές καταιγίδες και σφοδρές χιονοπτώσεις.



Όλα τα νέα προγνωστικά στοιχεία του Greek-Weather.Org, δείχνουν πως το τελευταίο κυρίως 5ημερο του μήνα αυτού αλλά και στις αρχές του Μάρτη...

η διάταξη των καιρικών συστημάτων στην Ευρώπη θα αλλάξει και θα ευνοήσει το ψύχος από τη Ρωσία να κατέβει νοτιότερα προς τη χώρα μας και τη Τουρκία, μαζί με χιόνια, ρίχνοντας αισθητά τη θερμοκρασία στη περιοχή μας.


Η τελευταία ψυχρή εισβολή θα έρθει σίγουρα όπως επισημαίνει το Greek-Weather.Org και θα είναι η τελευταία για φέτος. Θα συνδυαστεί με ισχυρές χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας ακόμα και με χαμηλό, ίσως και μηδενικό υψόμετρο, κυρίως στη βόρεια χώρα μας.

Η γνωστή ιστοσελίδα πρόβλεψης καιρού δεν αποκλείει χιονοπτώσεις ακόμα και σε μεγάλες Ελληνικές πόλεις του βορρά ίσως και της κεντρικής χώρας μας μετά τις 25-26 Φεβρουαρίου και προς τις αρχές του Μαρτίου. 
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου