Celebrity Beauty: Oι 4 «κανόνες» μακιγιάζ της Σκάρλετ Γιόχανσον!


Η όμορφη σταρ εκμυστηρεύεται τα make up tips της…



Αναρωτιέσαι πως η Σκάρλετ Γιόχνασον είναι πάντα τόσο λαμπερή και όμορφη;

Κι εμείς το ίδιο! Γι’αυτό λοιπόν μαζέψαμε τα σημαντικότερα make up tips που η ίδια έχει αποκαλύψει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της και τα βάλαμε σε μια… σειρά.
Αυτοί είναι λοιπόν οι 4 beauty «κανόνες» μακιγιάζ της Σκάρλετ Γιόχανσον. Διάβασε τους προσεκτικά και ακολούθησε τους σχολαστικά!


#1 To μακιγιάζ ματιών και τα κατάλληλα πινέλα:
1

«Αν θέλεις ένα πιο απαλό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε ένα στεγνό πινέλο ματιών, αν πάλι θέλεις περισσότερη ένταση στο μακιγιάζ των ματιών σου εφάρμοσε τη σκιά σου με ένα ελαφρώς βρεγμένο πινελάκι. Όπως και να έχει, αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις σκιά το σημαντικότερο είναι να είναι καθαρά τα πινέλα σου!»


#2 Έντονα μάτια και έντονα χείλη: Πάνε μαζί;
2

Κι όμως πάνε! Η Σκάρλετ Γιόχανσον δηλώνει: « Ποτέ δεν πίστευα ότι ένα smoky μακιγιάζ στα μάτια θα μπορούσε να ταιριάζει με σέξι, κόκκινα χείλη. Είναι ο τέλειος συνδυασμός για ένα εντυπωσιακό και dramatic make up look!»


#3 Highlighter στα χείλη:
3

«Για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο juicy, χρησιμοποίησε το highlighter σου! Αφού απλώσεις το έντονο κραγιόν σου, χρησιμοποίησε το προϊόν για τις γυαλάδες, στο κέντρο του επάνω χείλους για να χαρίσεις έξτρα όγκο και λάμψη.»


#4 Καθημερινό μακιγιάζ:
4

«Στην καθημερινότητα μου δεν μου αρέσει το έντονο μακιγιάζ. Η make up ρουτίνα που ακολουθώ είναι η εξής: χρησιμοποιώ μια ενυδατική με χρώμα, λίγο bronzer και μερικές στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες.»
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου