Βόμβα μεγατόνων στο Hollywood: Kardashian και West χωρίζουν;


Προφανώς και μοιάζει με φάρσα όμως τα ξένα tabloids μιλούν για ρήξη στη σχέση της τηλεπερσόνας με τον ράπερ

Το διαζύγιο φαίνεται να είναι μια συνεχής τάση στην οικογένεια Kardashian! Μετά από 21 μήνες γάμου και δύο παιδιά η Kim Kardashian και ο Kayne West φαίνεται πως βρίσκονται στο τελικό στάδιο της σχέση τους, αναφέρει το radaronline.com και το Βρετανικό περιοδικό Heat, καθώς η Kim συναντήθηκε λένε, με δικηγόρο που ειδικεύεται σε διαζύγια διασημοτήτων.

«Η Kim αγαπάει τον Kanye αλλά οι καυγάδες τους δεν σταματούν. Έχει συναντηθεί με τη Laura (δικηγόρος)  για να συζητήσουν πως θα προχωρήσουν. Ξέρει πως ο κόσμος θα πιστεύει ότι εκείνη φταίει αλλά όταν το θέμα πάει στα οικονομικά θέλει να είναι ξεκάθαρη», αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον της Kim Kardashian.


«Η Kim είναι πολύ αγχωμένη και δυστυχισμένη. Είναι αρκετά κουρασμένη και πιστεύει πως ο σύζυγός της θα πρέπει να τη βοηθά περισσότερο. Δεν ξέρει πώς να διορθώσει τα πράγματα», προσθέτει η ίδια πηγή.

Ωστόσο, το gossipcop.com αναφέρει ότι αυτά είναι μυθεύματα του βρετανικού περιοδικού Heat και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.


Σε περίπτωση που οι φήμες επιβεβαιωθούν ως έγκυρη είδηση, αναρωτιόμαστε τι μπορεί να πήγε λάθος σε ένα ζευγάρι, που μόλις το Δεκέμβρη υποδέχθηκε το δεύτερο καρπό του έρωτα του.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου