Ασταμάτητα τιτιβίσματα του Kanye West στον Ζούκερμπεργκ: Παρακαλάει να του δανείσει... 1 δισ!


Ο γνωστός ράπερ και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν δε δίστασε να αποκαλύψει στο Twitter ότι χρωστάει 53 εκατομμύρια δολάρια.

Λίγες ώρες μετά από αυτή την  αποκάλυψη, ο Kanye West ξεκίνησε να παρακαλάει τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ να επενδύσει 1 δισ. δολάρια στις «ιδέες του», όπως έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό.


Δηλώνοντας ότι είναι ο «κορυφαίος καλλιτέχνης όλων των εποχών», ο ράπερ έχει βομβαρδίσει τις τελευταίες ώρες τον ιδρυτή του Facebook, ελπίζοντας ότι θα επενδύσει τελικά σε εκείνον.

Μάλιστα, κάποια στιγμή έγραψε στον Ζούκερμπεργκ «Ξέρω ότι είναι τα γενέθλιά σου σήμερα, σε παρακαλώ πάρε με τηλέφωνο αύριο», αν και ο ιδρυτής του Facebook έχει γεννηθεί στις 14 Μαΐου! Συνέχισε καλώντας τον κόσμο να γράψει σε όποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μπορεί για το αίτημά του, προκειμένου να εισακουστεί από τον Ζούκερμπεργκ, ενώ συνέχισε τα παρακάλια με αναρτήσεις όπως «Μαρκ, δημόσια ζητάω τη βοήθειά σου».


Πάντως, προφανώς επειδή δεν ήταν σίγουρος ότι θα πείσει τον Ζούκερμπεργκ - ή επειδή χρειάζεται περισσότερα χρήματα- ζήτησε βοήθεια και από τον εκτελεστικό διευθυντή της Alphabet- της μητρικής εταιρείας της Google - τον Λάρι Πέιτζ.


Εφτασε μάλιστα στο σημείο να γράψει στον τελευταίο ότι το να δώσει χρήματα σε εκείνον θα είναι πιο εποικοδομητικό από το να ανοίξει ένα σχολείο στην Αφρική! Κανείς από τους δύο τους δεν έχει απαντήσει στον ράπερ έως τώρα.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου