O Kαρατζαφέρης φτιάχνει (νέο) κόμμα - Ποιος βουλευτής της ΝΔ του "κλείνει το μάτι"


Τη δημιουργία νέου κόμματος προαναγγέλλει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, δηλώνοντας, μάλιστα, πως, «ετοιμάζω τον ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς».   

Η πρώτη αντίδραση από τη δήλωση του προέδρου "Χέρι-Χέρι", στην Real News, ήρθε από το Νικήτα Κακλαμάνη (Real Fm) μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.
«Εάν πρόκειται, αυτό που έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Καρατζαφέρης να φτιαχτεί, να καλύψει την Δεξιά, πέραν της ΝΔ, προτιμώ αυτούς τους ανθρώπους παρά τη Χρυσή Αυγή» σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης.
«Σαφέστατα προτιμώ αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν αμφισβητήσει την κοινοβουλευτική δημοκρατία» πρόσθεσε.
Ταυτόχρονα ο κ. Καρατζαφέρης σε ερώτηση για το comeback που ετοιμάζεται να κάνει και για τις φήμες ότι Νικολόπουλος, Καπερνάρος, Ψωμιάδης και Μπαλτάκος εμπλέκονται σε αυτό, ο Γιώργος  απαντά με νόημα:
«Ο σοφός λαός λέει "όλοι μαζί, χώρια οι χαζοί". Αναφέρατε ονόματα ευφυών προσώπων. Κανείς από αυτούς δεν είναι για πέταμα και όμως σε κάποιους περίσσευαν. Σας ερωτώ αίφνης, σήμερα ποιος είναι ο Τάκης Μπαλτάκος του Κυριάκου Μητσοτάκη;»

Στην ερώτηση πάντως πώς κρίνει τα πρώτα δείγματα γραφής του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είναι επιφυλακτικός: «Το φυσικό είναι κάτω από τη μηλιά να περιμένεις να βρεις μήλο, όχι κολοκύθι. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Μπορεί να ωριμάσει το κολοκύθι να αποκτήσει τη γεύση του μήλου. Εντάσσεται και ο Κυριάκος στα πειράματα».
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου