Τηλεοπτική αναμπουμπούλα: Ο «Τυφώνας» Ρούλα και οι φόβοι στον ΑΝΤ1 – Όλο το παρασκήνιο!



Στην τελική ευθεία βρίσκεται η Ρούλα Κορομηλά με τη νέα της εκπομπή που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση.

Η πρώτη διδάξασα της ψυχαγωγίας και των λαμπερών show ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη δυναμική της επάνοδο. Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να κάνει αυτό που τόσο καλά γνωρίζει και η ίδια εισήγαγε στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.

Το όνομα του Κυριακάτικου show με άρωμα άλλων εποχών, τύπου «Μπραβο», θα είναι «Ρούλα», όνομα που εκτός από τίτλος επερχόμενης εκπομπής, αποτελεί και αιτία πονοκέφαλου στο απέναντι στρατόπεδο, τον ΑΝΤ1. Μέχρι πρότινος στο κανάλι προετοίμαζαν τον… περίπατο της Κυριακής με το πολυσυζητημένο show του YFSF, ώσπου έσκασε η βόμβα Ρούλα Κορομηλά.

Αυτό σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του pasmina.gr, προκάλεσε έντονο προβληματισμό στη διοίκηση του ΑΝΤ1, καθώς και τα δύο shows θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο. Με τη διαφορά πως το μεν YFSF είναι ένα κάπως πιο «κουρασμένο», αφού πρόκειται για τον τρίτο κύκλο του, ενώ το δε Ρούλα, είναι εκτός από την αναβίωση παλαιών καλών τηλεοπτικών εποχών και η μεγάλη επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά, που είναι βέβαιο, ότι θα κάνει αίσθηση, αφού από ακόμα και όταν σε επίπεδο φημών είχε ακουστεί, προκάλεσε ντόρο.

Έτσι λοιπόν στον ΑΝΤ1,τις τελευταίες μέρες συζητούν ως προς το τι μέλλει γενέσθαι με το YFSF. Πάει Κυριακή, απέναντι στη Ρούλα, ή μήπως Παρασκευή; Ακόμα αυτό δεν έχει αποφασιστεί, καθώς και η Παρασκευή, δεν είναι και η πιο εύκολη μέρα με μία Νικολούλη απέναντι. Ωστόσο στο παρελθόν το «Τhe Voice» Παρασκευή είχε μπει και δεν πήγε καθόλου άσχημα. Τουναντίον μάλιστα. Συνεπώς, μην απορήσετε καθόλου αν δείτε το Your Face Sounds Familiar Παρασκευή και όχι Κυριακή.

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου