Τα αξεσουάρ για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2016


Στις τάσεις μόδας στα αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2016 συναντάμε μεγάλα και μακριά κοσμήματα αλλά και πολύχρωμες συνθέσεις. Επίσης παρατηρούμε πως η μόδα μιας άλλης εποχής που αγαπήθηκε επανέρχεται συνδυασμένη με μοντέρνες λεπτομέρειες.

Ακόμη στυλ από διαφορετικούς πολιτισμούς ενώνονται και προσφέρουν υπέροχα αποτελέσματα στα αξεσουάρ ανανεώνοντας την εμφάνισή μας. Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά στα αξεσουάρ και θα τονίσουν την θηλυκότητά μας αλλά και την δυναμική μας πλευρά. Κολάρο στον λαιμό, αλυσίδες στο πόδι, πολύχρωμα σκουλαρίκια αλλά και ογκώδη κοσμήματα θα μας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Δεν μπορούμε όμως να μην προσέξουμε πως στα μοντέρνα αξεσουάρ υπάρχουν τα φουλάρια, τα γάντια που φοριούνται άνετα σε πιο ζεστές μέρες αλλά και τα καλτσάκια που ταιριάζουν και με πιο επίσημο ντύσιμο!

Κοσμήματα με ανατολίτικο αλλά και αφροαμερικάνικο ύφος ήρθαν για να μας δείξουν μια άλλη πλευρά της θηλυκότητας. Κομψά αξεσουάρ θα ξεχωρίσουν στην εμφάνισή μας και θα τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα αλλά και τον θαυμασμό. Φαίνεται πως και τα πιο απλά αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2016 είναι ικανά να σαγηνεύσουν αφού όλα βασίζονται στην εντυπωσιακή λεπτομέρεια. Παρακάτω δείτε τις τάσεις της μόδας στα αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2016 και θα καταλάβετε πως οι μετρ του είδους έβαλαν τα δυνατά τους για να μας δώσουν το κάτι διαφορετικό αλλά και επαναφέρουν κλασικά σχέδια για να θυμηθούν οι μεγαλύτερες και να μάθουν οι νεότερες! Φροντίστε τα αξεσουάρ που επιλέγετε να δημιουργούν ένα στυλ και μην παραφορτώνετε την εμφάνισή σας γιατί θα πετύχετε τελείως αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε.
 
1.  Εντυπωσιακό κολάρο στον λαιμό
Οι τάσεις μόδας στα αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2016 επαναφέρουν το κολάρο στο λαιμό ως το απόλυτα θηλυκό αξεσουάρ για να στολίσουμε ένα από τα πιο σέξι σημεία του σώματός μας. Αυτή την φορά όμως καλύπτουν όλα τα γούστα αφού θα δούμε από απλό και θηλυκό κολάρο μέχρι κολάρο με μεγάλα σχέδια που κερδίζει τις εντυπώσεις. Το κολάρο στο λαιμό φαίνεται να το προτιμούν γυναίκες με λεπτό και ψηλό λαιμό αλλά μάλλον τα αξεσουάρ είναι θέμα διάθεσης! Μεγάλα λουλούδια προσαρμοσμένα στο κολάρο και άλλα σχέδια με τα οποία ίσως να μην χρειαστούμε κανένα άλλο αξεσουάρ επάνω μας. Θα δούμε όμως και το λεπτό και διακριτικό κολάρο για όλες τις ώρες και για κάθε τύπο γυναίκας. Μπορούν να προσφέρουν ένα αριστοκρατικό στυλ, ένα μποέμικο στυλ ή απλά ένα τολμηρό και σέξι στυλ  ανάλογα με το χρώμα τους και το σχέδιο.
 
2.  Διαφορετικά σκουλαρίκια
Βαρεθήκατε να φοράτε ακριβώς τα ίδια σκουλαρίκια δεξιά και αριστερά; Καιρός είναι να δείτε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να δημιουργήσετε κάτι ξεχωριστό διαχωρίζοντας τα ζευγάρια και φορώντας διαφορετικά σκουλαρίκια στην μία πλευρά από την άλλη. Έτσι οι τάσεις της μόδας μας προτείνουν να σπάσουμε την μονοτονία στα σκουλαρίκια και να ξεφύγουμε από τα τελείως ίδια ζευγάρια. Φορέστε δυο τελείως διαφορετικά σκουλαρίκια τόσο σε σχέδιο όσο και σε χρώμα. Τα διαφορετικά σκουλαρίκια μας δημιουργούν μία πιο μοντέρνα και παιχνιδιάρικη διάθεση.
 

3.  Μόνο ένα σκουλαρίκι
Αν θέλετε να ξεφύγετε τελείως από τον συμβατικό τρόπο που φοράτε τα σκουλαρίκια σας, η μόδα στα αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2016 μας παροτρύνει να φορέσουμε μόνο το ένα. Ένα και μόνο σκουλαρίκι φαίνεται πως είναι αρκετό για να απελευθερώσει την νεανικότητά μας και να κάνει το στυλ μας λίγο πιο ροκ.  Οι τάσεις της μόδας σας αφήνουν να επιλέξετε αν θα προτιμήσετε  ένα μακρύ αλλά διακριτικό σκουλαρίκι ή ένα μακρύ πολύχρωμο και φανταχτερό.
 
4.  Κοσμήματα σώματος
Από τα αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2016 δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κοσμήματα σώματος που χαρίζουν ένα ανατρεπτικό και σέξι στυλ. Αλυσίδες που αγκαλιάζουν το σώμα μας και πιο συγκεκριμένα ξεκινούν από τον λαιμό και περνούν κάτω από το στήθος. Οι μετρ του είδους γνωρίζουν πολύ καλά την σχέση των γυναικών με τα κοσμήματα και γι’ αυτό φρόντισαν το 2016 να μας χαρίσουν κάτι ξεχωριστό! Τραβάνε τα βλέμματα σε σημεία του σώματός μας που πάντα θέλουμε να αναδεικνύουμε.
 
5.  Αξεσουάρ εμπνευσμένα από την φύση
Τα αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2016 είναι εμπνευσμένα από την φύση και παρουσιάζουν σχέδια με ζώα, λουλούδια, φρούτα και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Παπαγάλοι, φτερά, τριαντάφυλλα, λεμόνια, κεράσια και πολλά ακόμη εντυπωσιακά σχέδια φέρνουν την άνοιξη και το καλοκαίρι επάνω μας. Χρωματιστά αξεσουάρ για ένα ρομαντικό στυλ καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.
 
6.  Ογκώδη κοσμήματα
Ογκώδη κοσμήματα που μας θυμίζουν τις βασίλισσες μιας άλλης εποχής έρχονται για να εντυπωσιάσουν στα αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2016! Ιδιαίτερα μεγάλα κοσμήματα που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα. Μερικά από αυτά αγγίζουν την υπερβολή αλλά πολλές γυναίκες μπορούν να τα προσαρμόσουν στο στυλ τους και να τα υποστηρίξουν. Τα ογκώδη κοσμήματα είναι ιδανικά για μία εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα υπόλοιπα αξεσουάρ που θα επιλέξετε να φορέσετε αφού φαίνεται πως ένα ογκώδη κόσμημα είναι αρκετό!
 
7.  Αλυσίδες στον αστράγαλο
Πολλές από εμάς λατρέψαμε τις αλυσίδες που στολίζουν το πόδι και δημιουργούν ένα στυλ απόλυτα θηλυκό και σέξυ. Λοιπόν, οι τάσεις μόδας στα αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2016 επαναφέρουν δυναμικά τις αλυσίδες στον αστράγαλο και φαίνεται πως είναι ένα στυλ που επανήλθε για να μείνει. Τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι απογειώστε το στυλ σας με διακριτικές λεπτές αλυσίδες στο πόδι αλλά και με πιο φανταχτερές για τολμηρές εμφανίσεις. Είναι από τα αξεσουάρ που τραβάνε τα αντρικά βλέμματα!
 
8.  Αφροαμερικάνικα κοσμήματα
Οι Αφροαμερικάνες φαίνεται πως στάθηκαν πηγή έμπνευσης για την μόδα στα αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2016 και θα δούμε όμορφα κοσμήματα από ελεφαντόδοτο, με έντονα χρώματα και σχέδια. Σχέδια με ζώα ταιριάζουν απόλυτα στο συγκεκριμένο στυλ το οποίο μας χαρίζει μποέμικη διάθεση και αίσθημα ελευθερίας. Πολυχρωμία στα αξεσουάρ που μας δημιουργούν κέφι και ευφορία.
 
9.  Μακριά σκουλαρίκια και κολιέ
Ιδιαίτερα μακριά σκουλαρίκια που πέφτουν στο σώμα μας αλλά και πολύ μακριά κολιέ για όλες τις ώρες και για κάθε τύπο γυναίκας. Πολύ μακριά αξεσουάρ θα μας απασχολήσουν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016 και θα κάνουν ξεχωριστό το στυλ μας. Ξεφεύγουν αρκετά από το συνηθισμένο μήκος στα αξεσουάρ και αυτό το διαφορετικό είναι αυτό που χρειαζόμαστε για την ανανεωμένη εμφάνισή μας.
 
10.  Κορδόνια στολίζουν τον λαιμό
Μπορεί να σας φανεί αρκετά περίεργο στην αρχή αλλά τελικά θα δείτε αρκετές γυναίκες να ακολουθούν την συγκεκριμένη πρόταση στα αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2016! Κορδόνια για περιδέραια άλλοτε χοντρά και άλλοτε πιο λεπτά σκέφτηκαν να μας προτείνουν οι μετρ της μόδας. Σε διάφορα χρώματα, με πρωτοτυπία και μια διάθεση αλλαγής έρχονται για να ταράξουν ότι ξέραμε μέχρι τώρα για τα περιδέραια.
 
11.  Αξεσουάρ – Χάντρες, πέτρες και πέρλες
Χάντρες, πέτρες και πέρλες θα στολίζουν τα κοσμήματα μας το 2016 χαρίζοντάς μας αριστοκρατικό τύπο. Μπορεί πάντα να είχαμε ένα κομμάτι από αυτά στην κοσμηματοθήκη μας αλλά τώρα ήρε η ώρα να αποκτήσουμε πολλά διαφορετικά σε χρώματα και σχέδια. Κλασικές πέρλες, πέτρες που εντυπωσιάζουν με την όψη τους αλλά και χάντρες σε διάφορα χρώματα εφαρμόζουν άψογα επάνω σε χρυσό ή ασήμι δημιουργώντας περίτεχνα σχέδια.
 
12.  Πολύχρωμα και εντυπωσιακά κοσμήματα
Επιλέξτε έντονα χρώματα στα αξεσουάρ σας και δημιουργήστε έθνικ συνδυασμούς. Σχέδια που επαναλαμβάνονται δημιουργώντας μακριά κολιέ με έντονα χρώματα. Αλλά και σκουλαρίκια με τόσα χρώματα που καλό είναι να προσέξουμε με τι θα τα συνδυάσουμε. Οι τάσεις μόδας στα αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2016 φαίνεται να υποστηρίζουν αξεσουάρ που ξεχωρίζουν ιδιαίτερα στην εμφάνισή μας.
 
13.  Η πολυτέλεια στο πρόσωπο
Μία εκκεντρική τάση που μάλλον είναι δύσκολο να υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας, είναι το κόσμημα που αγκαλιάζει το πρόσωπο, δαντέλες και τούλια που δημιουργούν μία μάσκα! Μπορεί να μην γίνεται να το ενσωματώσουμε στο στυλ μας αλλά σίγουρα είναι κάτι πρωτοποριακό και εντυπωσιακό!
 
14.  Καρφίτσες στα ρούχα
Επιστρέφει η εποχή που οι καρφίτσες στόλιζαν τα ρούχα και μπορείτε να δώσετε με την βοήθειά τους μία ξεχωριστή πινελιά τόσο στο καθημερινό σας ντύσιμο όσο και σε πιο επίσημες εμφανίσεις!

15.  Πολλά δαχτυλίδια στο ένα χέρι

Επιλέξτε ένα μεγάλο δαχτυλίδι με γεωμετρικό σχέδιο και συνδυάστε το με άλλα μικρότερα. Γεμίστε άφοβα το ένα χέρι σας με δαχτυλίδια σε διάφορα χρώματα και ακολουθήστε την νέα τάση της εποχής. Μήπως μέχρι τώρα δεν ξέρατε ποιο να διαλέξετε; Τώρα φορέστε τα όλα μαζί στο ένα χέρι αλλά για καλύτερο αποτέλεσμα φροντίστε να ταιριάζουν με κάποιον τρόπο μεταξύ τους είτε ως προς το χρώμα είτε ως προς το σχέδιο!

16.  Βραχιόλια με μεγάλα σχέδια

Στα αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα βρείτε βραχιόλια με λεπτή βάση αλλά μεγάλα και εντυπωσιακά σχέδια που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Σχέδια για όλα τα γούστα αλλά ιδιαίτερα μεγάλα και αρκετά διαφορετικά με αυτά που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.
 

17.  Πολλά βραχιόλια μαζί
Όπως η μόδα προστάζει να τολμήσετε πολλά δαχτυλίδια μαζί, έτσι σας καλεί να φορέσετε και πολλά βραχιόλια μαζί. Στην συγκεκριμένη τάση, που όπως φαίνεται θα ακολουθήσουν αρκετές γυναίκες, δεν υπάρχει τίποτα δεσμευτικό ως προς τα χρώματα ή τα σχέδια που θα διαλέξετε για τα βραχιόλια σας. Ανάλογα με το στυλ σας δημιουργήστε έντονες αντιθέσεις ή ακολουθήστε πιο κλασικά μοτίβα.
 

18.  Κομψά μενταγιόν με άποψη
Κομψά μενταγιόν που στηρίζονται στην λεπτομέρεια κάνουν την εμφάνισή τους και κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Λεπτεπίλεπτα και ιδιαίτερα θηλυκά μας προσφέρουν την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε!
 

19.  Μεγάλα σκουλαρίκια
Απ’ ότι φαίνεται οι νέες τάσεις της μόδας στα αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2016 δε στηρίζουν καθόλου την διακριτικότητα. Μεγάλα σκουλαρίκια με ιδιαίτερο στυλ και άποψη θα μας αποδείξουν πως τα αξεσουάρ είναι το Α και το Ω στην εμφάνιση μιας γυναίκας.
 

20.  Σκουλαρίκια με κλιπ
Τα σκουλαρίκια με κλιπ είναι η λύση για να αρχίσουμε να τοποθετούμε τα σκουλαρίκια μας σε όποιο σημείο του αυτιού επιθυμούμε! Σκουλαρίκια με νεανικά και πρωτότυπα σχέδια αλλά και πιο κλασικά μπορούν να τοποθετηθούν στο σημείο του αυτιού που θέλουμε να στολίσουμε σε κάθε περίπτωση. Η μόδα μας τα προσφέρει με μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων.
 

21.  Κοσμήματα 2 σε 1

Εμφανίστηκαν κάποια στιγμή αγαπήθηκαν και πέρασαν αλλά ευτυχώς οι τάσεις μόδας στα αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2016  τα προτείνουν ξανά και μας υπόσχονται μοναδικές εμφανίσεις. Βραχιόλια που ενώνονται με τα δαχτυλίδια εμπνευσμένα από το ανατολίτικο στυλ τραβούν την προσοχή στα χέρια μας. Φτιαγμένα με εξαιρετικές λεπτομέρειες  και αλυσίδες. Κάτι πρωτοποριακό που θα δούμε στα 2 σε 1 κοσμήματα είναι η αλυσίδα στον καρπό ενωμένη με διακριτικό πορτοφολάκι!
fe-mail.gr
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου