Κιτρίνισαν τα νύχια σου από τα βερνίκια; 5 tips για σένα!


Το τι τραβάνε τα νύχια και τα μαλλιά μας δεν περιγράφεται! Ειδικά τα νύχια μας που τα βάφουμε σερί για χρόνια, έχουν μαρτυρήσει πια. Τα ξέβαψες τις προάλλες και είδες κίτρινα στίγματα στην επιφάνεια  τους - μην ταράζεσαι, μετά από τόσα βερνίκια και ημιμόνιμα μανικιούρ είναι απολύτως λογικό αυτό που σου συμβαίνει. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις τα παρακάτω φυσικά προϊόντα για να σωθείς:


1. Μηλόξυδο. Βοηθάει στον αποχρωματισμό των νυχιών και έχει θεραπευτικές ικανότητες για τα ταλαιπωρημένα νύχια σου. Το ρίχνεις σε ένα μπολ με χλιαρό νερό και βυθίζεις τα νύχια σου για χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τα 20'. Έπειτα, σκούπισε τα νύχια σου με μια πετσέτα και επανάλαβε όλη τη διαδικασία για ένα μήνα.

2. Λεμόνι. Καθαρίζει τα νύχια σου και αποκαθιστά το χρώμα τους. Γεμίζεις μισό μπολ με χυμό λεμονιού και βυθίζεις τα νύχια σου για 15'. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε την οδοντόβουρτσα σου για να τρίψεις απαλά τις επιφάνειες των νυχιών σου και να απομακρύνεις το κίτρινο χρώμα. Μετά πλένεις καλά τα χέρια σου και βάζεις την ενυδατική σου κρέμα. Μπορείς να επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία 2 φορές τη μέρα μέχρι να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.


3. Φλούδες πορτοκαλιού. Μιας και περιέχουν μεγάλες ποσότητες από βιταμίνη C, αποτελούν μια πολύ καλή λύση στο πρόβλημα σου. Τί πρέπει να κάνεις; Τρίψε τις φλούδες πορτοκαλιού στην επιφάνεια των νυχιών σου για 2-3 φορές μέσα στη μέρα. Βέβαια, θα δεις τα αποτελέσματα σε μερικές εβδομάδες.
4. Έλαια τεϊόδεντρου. Η αντιμικροβιακή τους δράση είναι ό,τι πρέπει για να επανέλθει το φυσικό χρώμα των νυχιών σου. Πώς να το εφαρμόσεις; Ρίξε μερικές σταγόνες στα νύχια σου και περίμενε λίγα λεπτά μέχρι να πλύνεις τα χέρια σου. Επανάλαβε για 2-3 φορές μέσα στη μέρα και θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα σε μερικούς μήνες.



5. Λευκαντική οδοντόκρεμα. Όπως ακριβώς κάνει λευκά τα δόντια σου, έτσι ακριβώς θα λειτουργήσει και με τα νύχια σου. Δεν της το χες, ε; Βάλε μια στρώση οδοντόκρεμας στα νύχια σου και περίμενε έτσι για 10 λεπτά. Έπειτα πλύνε τα χέρια σου και σκούπισε τα με την πετσέτα σου, επανάλαβε 2-3 φορές τη βδομάδα και σ' ένα μήνα θα δεις τα νύχια σου στην καλύτερη κατάσταση ever.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου