Απόπειρα ληστείας στο διπλανό διαμέρισμα των Βαρουφάκη- Στράτου


Μπορεί να προσπάθησε να πιάσει στον ύπνο τους ένοικους του διαμερίσματος που είχε βάλει στο στόχαστρο ο ένοπλος δράστης ο οποίος εισέβαλε προχθές τα ξημερώματα στην πολυκατοικία που διαμένει ο πρώην τσάρος (λέμε τώρα) της Οικονομίας, δεν έπιασε εν υπνώσει όμως τον αστυνομικό φρουρό του ζεύγους Βαρουφάκη- Στράτου.

Η παρείσακτη και απρόσκλητη είσοδος, έγινε στην πολυκατοικία της οδού Βουρνάζου στους Αμπελόκηπους, αρκετά κοντά μάλιστα στην αμερικάνικη πρεσβεία, από τον ένοπλο κακοποιό, ο οποίος είχε ... "βάλει στο μάτι", το διπλανό διαμέρισμα από αυτό στο οποίο μετακόμισαν πριν από περίπου ένα χρόνο ο κ. Βαρουφάκης με τη σύζυγο του.


Όμως, ευτυχώς για τους ένοικους δυστυχώς για τους κακοποιούς, ο αστυνομικός φρουρός είτε επειδή άκουσε κάποιο θόρυβο είτε καθώς είδε ύποπτη κίνηση, κατάλαβε ότι συνέβαινε κάτι ασυνήθιστο και κινήθηκε προς την εστία προσέλκυσης της προσοχής του για να ελέγξει. Ο κακοποιός, αντιλαμβανόμενος προφανώς πως το σχέδιο του ήταν πλέον καταδικασμένο σε αποτυχία, τράπηκε σε φυγή πριν να προλάβει ο αστυνομικός να τον ακινητοποιήσει. 
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου