Με εξόντωση απειλείται ο ΠΑΟΚ


Με βαριά τιμωρία απειλείται ο ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στην Τούμπα, στο επεισοδιακό ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. 

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να τιμωρηθεί για αφαίρεση βαθμών για τη διακοπή του αγώνα στην Τούμπα. Ο κανονισμός (άρθρο 42 του ΚΑΠ) είναι κάτι παραπάνω από σαφής: «Ομάδα που λόγω επεισοδίων γίνεται υπαίτια διακοπής αγώνα Κυπέλλου τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών από τον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει».

Από εκεί πέρα και σύμφωνα με το πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, ο ΠΑΟΚ απειλείται με τιμωρία κεκλεισμένων θυρών και με χρηματικά πρόστιμα.

Για την είσοδο των οπαδών ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει τιμωρία από 1 εώς 4 αγωνιστικές (μένει να διαπιστωθεί αν κατά την είσοδο υπήρξαν βιαιοπραγίες ή φθορά ξένης προετοιμασίας.

Αν, τέλος, τα επεισόδια θεωρηθούν εκτεταμένα ο ΠΑΟΚ αναμένεται να τιμωρηθεί με έξτρα -3 βαθμούς και από 2 έως 3 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Επειδή όμως ο ΠΑΟΚ είναι υπότροπος η αφαίρεση βαθμών μπορεί να φτάσει και τους 5. Τέλος, αν ο ΠΑΟΚ δεν αγωνιστεί στη ρεβάνς – όπως προειδοποίησε ο Ιβάν Σαββίδης – σύμφωνα με το άρθρο 42, παρ. 4 του ΚΑΠ, προβλέπεται αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου