ΜΕΡΚΕΛ : ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ… «ΚΑΗΜΕΝΗΣ» ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το μεγάλο δούλεμα του ελληνικού λαού που τον θεωρούν τον πιο κατάλληλο για να τρώει… κουτόχορτο, συνεχίζεται λίγο πριν από την σημαντική διάσκεψη κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το προσφυγικό.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, λίγο πριν από την διάσκεψη η Γερμανίδα Καγκελάριος δήλωσε ξεκάθαρα πως η Γερμανία είναι στο πλευρό της Τουρκίας που έχει… θυσιαστεί (!!!) για τα εκατομμύρια προσφύγων που έρχονται στο έδαφος της.

Αλλά το πιο εξοργιστικό, (Hürriyet7/3), είναι πως η Γερμανίδα καγκελάριος ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί η Ευρώπη να θέτει στην ίδια μοίρα την Ελλάδα που έχει μόλις 25-30 χιλιάδες πρόσφυγες, (?), ενώ η Τουρκία φιλοξενεί εκατομμύρια από την έναρξη του συριακού εμφυλίου.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό, όπως ανέφερε η.. «φιλέλλην» κ Μέρκελ, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να δώσει πολύ μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια προς την Τουρκία από όσα έχουν εξαγγελθεί, γιατί το βάρος που σηκώνει από τους πρόσφυγες είναι πολύ μεγάλο σε αντίθεση με την Ελλάδα που… «κλαψουρίζει» για λίγες χιλιάδες πρόσφυγες που ήρθαν, (αλήθεια από πού ???), στο έδαφος της!

Από δούλεμα καλά πάμε ?

Kritik zivre öncesinde Merkel’ den destek mesajı : TÜRKIYE HAKLI = Πριν από την Διάσκεψη μήνυμα στήριξης από την Μέρκελ : Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου