Σφυροκόπημα της Ζωής στον Τσίπρα, μέσα από τις “Ιστορίες” του ΣΚΑΪ


Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αλέξη Παπαχελά και την εκπομπή “Ιστορίες” στον ΣΚΑΪ.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε μία αναδρομή της πρώτης περιόδου της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και… πυροβόλησε ανελέητα τον Πρωθυπουργό!

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής δεν δίστασε να εκφράσει την άποψη πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε συμφωνήσει με τους δανειστές, ενδεχομένως και πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου.

Η αφήγησή της ξεκίνησε από την περίοδο που δεν την έκανε υπουργό Δικαιοσύνης, αλλά αρχικά της πρότεινε το υπουργείο Εσωτερικών.

“Ο Τσίπρας μου πρότεινε να αναλάβω ένα υπουργείο `τέρας`” είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποφάσισε να της δώσει τη θέση της Προέδρου της Βουλής. “ο κ. Τσίπρας μάλλον δεν ήξερε τι θα πει ΠτΒ. Μάλλον σκεφτόταν τους διακοσμητικούς προέδρους”.

Στη συνέχεια, η κα. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για εξαπάτηση και στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η ίδια όπως είπε του πρότεινε αριστερό Πρόεδρο. Η κα. Κωνσταντοπούλου θεωρεί πως η επιλογή Αβραμόπουλου ανακλήθηκε με παρέμβαση του Γιούνκερ και ότι αιφνιδιαστικά προέκυψε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

“Πίστευα ότι ο Παυλόπουλος δε θα λειτουργήσει σαν ανδρείκελο των δανειστών”, είπε η ίδια.

Σε επίπεδο διαπραγμάτευσης η κα. Κωνσταντοπούλου τόνισε πως κατά τη γνώμη της ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ό,τι μπορούσε για να μην υπάρξει σχέδιο Β.

Για το δημοψήφισμα εκτίμησε πως “το εργαλείο του δημοψηφίσματος για να δειξει στο ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνει τα πάντα”.

“Ο Τσίπρας έδειχνε να θέλει το ΟΧΙ… αλλά να ανησυχεί για την έκβαση”, είπε η κα. Κωνσταντοπούλου για την ημέρα του δημοψηφίσματος, ενώ σημείωσε πως μετά τη νίκη του ΟΧΙ το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν πένθιμο.

Οι σκέψεις για νέο κόμμα

«Βεβαίως θα πάρω πρωτοβουλίες και σε επίπεδο πολιτικού οργανισμού και σε επίπεδο κόμματος και βεβαίως θα κάνω όλα εκείνα που επιβάλλονται προκειμένου να ανατραπεί αυτό το καθεστώς- εκφραστής του οποίου είναι ο κ. Τσίπρας όπως εκφραστής του οποίου είναι διεκδικεί να είναι ο κύριος Μητσοτσάκης, ο κύριος Θεοδωράκης, η κ. Γεννηματά, το μνημονιακό καθεστώς πρέπει να ανατραπεί και εγώ θα συμπράξω με όλους τους τρόπους και στο επίπεδο της κοινωνίας και στο επίπεδο των κινημάτων και στο επίπεδο το κεντρικό πολιτικό για να ανατραπεί αυτό το καθεστώς», κατέληξε η κ. Κωνσταντοπούλου.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου