Τα Τέλεια Χαλβαδοπιτάκια Με Πορτοκάλι


Υλικά
1 πακέτο σφολιάτα
1 πακέτο χαλβά βανίλια ή αμύγδαλο ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ
1 μεγάλο πορτοκάλι κομμένο σε ροδέλες μαζί με τη φλούδα και στη συνέχεια στη μέση
κανέλα σκόνη
ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση
Κόβουμε τον χαλβά σε φέτες, ½ εκ. Πάχος περίπου και στη συνέχεια στα δύο.
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Απλώνουμε λαδόκολα στο ρηχό ταψί του φούρνου.
Απλώνουμε στον πάγκο μας τη σφολιάτα και την κόβουμε σε 4 λωρίδες (στις εγκοπές που διπλώνει το πακέτο) και την καθεμιά την κόβουμε στα 2.
Γεμίζουμε το καθένα με 1 φέτα πορτοκάλι και κομματάκια χαλβά.
Τοποθετούμε τα πιτάκια σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για
Με το σουρωτήρι του τσαγιού τα αχνίζουμε με την άχνη και τα πασπαλίζουμε με κανέλα.
Να τα δοκιμάσετε αυστηρά, ζεστά-καυτά από το φούρνο!

Αν περισέψουν, τα ζεσταίνετε λίγο στο φούρνο πριν τα σερβίρετε.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου