Ακρόαση για ηθοποιούς στο Εθνικό


Το Εθνικό Θέατρο αναζητεί άντρες ηθοποιούς για τον χορό του Οιδίποδα Τύραννου που θα ανεβάσει το καλοκαίρι στην Επίδαυρο
Για την παραγωγή του «Οιδίποδα Τύραννου» που θα παρουσιάσει το καλοκαίρι στην Επίδαυρο σε συμπαραγωγή με το θέατρο Vakhtangov της Μόσχας σε σκηνοθεσία Rimas Tuminas, το Εθνικό καλεί σε ακρόαση άντρες - βαθύφωνους -  ηθοποιούς ηλικίας 35 έως 50 ετών.
Η επιλογή των ηθοποιών που θα πάρουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει βάση βιογραφικού σημειώματος και θα συνεκτιμηθούν θετικά τα ακόλουθα:
  • Σπουδές στο τραγούδι
  • Γνώση μουσικού οργάνου
  • Ανάγνωση παρτιτούρας
Όσοι κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει ένα ποίημα και ένα τραγούδι της επιλογής τους. Στην ακρόαση  θα ζητηθεί επίσης η εκμάθηση και η ερμηνεία μιας σύντομης πρωτότυπης σύνθεσης, η οποία θα δοθεί επιτόπου.

Κατάθεση βιογραφικών: Από Δευτέρα  7  Μαρτίου 2016 μέχρι και Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 ηλεκτρονικά στο email smdept@n-t.gr με την ένδειξη στο θέμα του email  «Ακρόαση –ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - ΟΙΔΙΠΟΔΑΣ». Στο βιογραφικό θα πρέπει να αναγράφεται η ημερομηνία γέννησης και να επισυνάπτεται μία φωτογραφία.

Η υποψήφιοι θα ενημερωθούν μέσω email μέχρι και την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016. 

Οι υποψήφιοι  που θα κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία φωτογραφία. Επίσης θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου