Γιορτή Μανιταριού στην Καλαμπάκα 26 με 28 Αυγούστου



Η 2η Γιορτή Μανιταριού ξεκινά την Παρασκευή 26 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 28 Αυγούστου, στην Καλαμπάκα, την οποία διοργανώνουν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και το Μουσείο Μανιταριών. Συναυλίες, μανιταροεδέσματα, αναζήτηση μανιταριών, κυνήγι τρούφας, χορούς, θεατρικά δρώμενα, σεμινάρια και άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, θα λάβουν χώρα και θα προσφέρουν στο επισκέπτη μια ολοκληρωμένη ψυχαγωγική και μορφωτική εμπειρία.

Για τους μικρούς φίλους, την Κυριακή 28 Αυγούστου, το πρωί έχουν προγραμματιστεί καλλιτεχνικά εργαστήρια, όπου μπορούν να συμμετάσχουν, ελευθερώνοντας τη δημιουργικότητά τους.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, θα υπάρξει συνεδρίαση ομάδας εργασίας με σκοπό τη δημιουργία νομοθετικού πλαισίου για τη συλλογή άγριων μανιταριών. Η ομάδα αυτή θα προτείνει λύσεις για ένα κέραιο θέμα της μανιταροφιλικής κοινότητας με σκοπό να εξασφαλίσει τη νομιμότητα συλλογής μανιταριών στα ελληνικά δάση.

Όλες οι δράσεις είναι δωρεάν για το κοινό και πως στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών θα λειτουργούν 3 εκθέσεις. Έκθεση Γλυπτικής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, έκθεση ζωγραφικής τρικαλινών ζωγράφων και έκθεση προϊόντων Γυναικείων Αγροτικών Συνεταιρισμών.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου