ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΑΝΕΞΟΔΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ (τρία βίντεο)



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δισεκατομμύρια ξοδεύονται κάθε χρόνο για τον καρκίνο, και κάθε λίγο και λιγάκι νέες μεθόδους και νέα φάρμακα ρίχνονται στην αγορά για τους απελπισμένους που ζητούν την σωτηρία.
Και όμως, θα μπορούσατε να θεραπεύσετε τον καρκίνο σας με το να πίνετε μερικά ποτήρια χυμού σιταρόχορτο κάθε πρωί, αντί να υποβάλλεστε σε χημειοθεραπεία.
Αλήθεια, θα το κάνατε αυτό; Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά ο 74 χρονος Danny McDonald από την Ιρλανδία έχει κάνει ακριβώς αυτό.
Οι γιατροί στον Danny McDonald είχαν διαγνωσεί καρκίνο του στομάχου και τον είχαν προειδοποίησει ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες που αν δεν τις ακολουθησει θα πεθάνει μέσα σε τρεις μήνες.

Ο McDonald δεν επέλεξε τις θεραπείες των γιατρών για να μην υποφέρει από τις τοξικές ουσίες και αντ ‘αυτού άρχισε μια θεραπεία με φυσικές μεθόδους πίνοντας ποτήρια χυμού από σιταρόχορτο.

Και εσείς δεν θα προτιμούσατε να επιλέξετε  να τρώγατε υγιεινά τρόφιμα σαν συμπληρώματα διατροφής, αντί να είστε καταδικαζμένοι και ξαπλωμένοι σε κάποιο κρεβάτι κανοντας χημειοθεραπεία;

Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό! Η επιλογή του McDonalds να αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες, τον χάρισαν όχι μόνο λίγες εβδομάδες ειρηνικές χωρίς επισκέψεις σε νοσοκομεία, αλλά το αντίθετο μια νέα ζωή. Το 2013, ο Danny είχε ήδη υπερβεί τις προσδοκίες των γιατρών του και επέζησε χωρίς την συμβατική θεραπεία.




ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου