Η Xiaomi αποκάλυψε το δεκαπύρηνο Redmi Note 4



Στην επίσημη αποκάλυψη του Redmi Note 4 προέβη σήμερα η Xiaomi, όπως αρκετοί περίμεναν. Η συσκευή βασίζεται στο δέκα πυρήνων SoC Helio X20 της MediaTek και διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών με Full HD ανάλυση.

To νέο Redmi Note 4 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η πρώτη εξοπλίζεται με 2GB μνήμης RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ η δεύτερη με 3GB και 64GB αντίστοιχα. Η κύρια κάμερα του τηλεφώνου ενσωματώνει αισθητήρα των 13ΜΡ, ενώ η εμπρόσθια ένα των 5ΜΡ. Όσον αφορά τη μπαταρία, αυτή έχει χωρητικότητα 4.100mAh.

Η συσκευή έχει βάρος 175g και διαστάσεις 151 x 76 x 8.35mm. Τρέχει το περιβάλλον MIUI 8 της Xiaomi, που βασίζεται στο Android Marshmallow.

Το μοντέλο με τα 2GB μνήμης RAM κοστίζει περίπου $135, ενώ αυτό με τα 3GB τιμολογείται αναλόγως παραπάνω, δηλαδή στα $180. Αμφότερες οι εκδόσεις του Xiaomi Redmi Note 4 θα γίνουν διαθέσιμες στην Κίνα από αύριο, 26 Αυγούστου, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν θα κυκλοφορήσουν επίσημα και σε άλλες αγορές.


Στην πραγματικότητα βέβαια, όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει κάποιο από τα νέα smartphones της Xiaomi, θα μπορεί να το παραγγείλει από τα διάφορα γνωστά κινέζικα εμπορικά websites, που στέλνουν προϊόντα παγκοσμίως.

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου