Ζώδια - Προβλέψεις για σήμερα 10 Νοεμβρίου 2018


Κριός

Είστε αρκετά κοινωνικοί σήμερα και πρόκειται να γνωρίσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα. Με τη γοητεία που εκπέμπετε μάλιστα δεν αποκλείεται να προσελκύσετε κάποιον και να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση. Η μέρα ευνοεί επίσης τη μελέτη, τις σπουδές και τα ταξίδια.

Ταύρος

Φροντίστε τον εαυτό σας και γενικότερα ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί. Ακόμα και η δουλειά σας μπορεί να γίνει πιο ευχάριστη ενώ δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε ένα φλερτ μέσα στο χώρο της εργασίας σας. Με την ευχάριστη ενέργεια που σας διακατέχει μπορείτε να πετύχετε κάθε στόχο.

Δίδυμοι

Νιώθετε αρκετά ρομαντικοί και μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα για να χαλαρώσετε με το σύντροφό σας. Αν προκύψει πρόταση για μια σύντομη απόδραση, εκμεταλλευτείτε την.

Καρκίνος

Είτε μείνετε σπίτι είτε πάτε για δουλειά σήμερα έχετε λαμπρές ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε με επιτυχία, ενώ αναμένονται και κάποια οικονομικά οφέλη που θα σας ανακουφίσουν. Ευχάριστες στιγμές και στην προσωπική σας ζωή.

Λέων

Ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα. Ακόμα και αν είστε αδέσμευτοι, ένα νέο φλερτ θα σας απασχολήσει έντονα. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να σκεφτείτε το πώς θα πραγματοποιήσετε μια επιθυμία σας.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, να κάνετε δουλειές που έχουν μείνει πίσω ή απλά να το απολαύσετε με την κατάλληλη παρέα. Το βράδυ ίσως επιτρέψετε στον εαυτό σας κάποιες πολυτέλειες.

Ζυγός

Ακόμα και αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι για σήμερα, θα προκύψουν ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα σας ξεσηκώσουν. Δεν έχει σημασία τι θα κάνετε αφού ότι κι αν κάνετε θα το απολαύσετε στο μέγιστο. Μια νέα γνωριμία ακόμα και στο δρόμο είναι πολύ πιθανή.

Σκορπιός

Ίσως αποζητήσετε τη μοναξιά σήμερα, δεν θα πρέπει όμως να πληγώσετε άτομα που περιμένουν πώς και πώς να περάσουν χρόνο μαζί σας. Βρείτε τη χρυσή τομή και επιλέξτε ένα ήσυχο μέρος, όπου θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε και απαντήσεις σε κάποια θέματα που σας προβληματίζουν.

Τοξότης

Με τη Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στο δικό σας ζώδιο, αναμένεται μια διασκεδαστική μέρα που θα σας φέρει στο επίκεντρο της προσοχής. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να δημιουργήσετε νέες μακροχρόνιες φιλίες.

Αιγόκερως

Υπάρχουν υποχρεώσεις που δεν θα σας επιτρέψουν να διασκεδάσετε όπως θα θέλατε, μπορείτε ωστόσο να τις διεκπεραιώσετε γρήγορα ώστε να προλάβετε και να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τη βραδινή σας έξοδο.

Υδροχόος

Ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα. Έχετε μάλιστα την ευκαιρία να εκμυστηρευτείτε κάποιες επιθυμίες σας και να πάρετε πολύτιμες συμβουλές.

Ιχθύες

Η αυξημένη σας αυτοπεποίθηση σας επιτρέπει να πετύχετε πολλά σήμερα, γεγονός που θα τονώσει και το ηθικό σας. Παράλληλα, αναμένονται ευκαιρίες για να αυξήσετε τις αποδοχές σας.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου