Ζώδια - Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018


Κριός
Οι σχέσεις σας βελτιώνονται αισθητά από σήμερα και μπορείτε πλέον να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το σύντροφό σας ή και με τους φίλους σας. Τα οικονομικά σας επίσης παρουσιάζουν μια ανοδική πορεία.
Ταύρος
Ένα εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα θα επικρατεί σήμερα στο χώρο της εργασίας σας. Ίσως έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα ενώ είναι πιθανό να προκύψει και ένα όμορφο φλερτ.
Δίδυμοι
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας, το τετράγωνο του Ποσειδώνα εξασθενεί νωρίς το πρωί κι έτσι η μέρα σας προδιαγράφεται πολύ θετική. Είστε ιδιαίτερα ρομαντικοί και μπορείτε να απολαύσετε μια ερωτική βραδιά ή να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας.
Καρκίνος
Η υγεία και η ζωτικότητά σας βελτιώνονται αισθητά σήμερα γεγονός που “φτιάχνει” και την ψυχολογία σας. Εύνοια υπάρχει στον οικογενειακό τομέα όπου επικρατεί ένα αρμονικό κλίμα.
Λέων
Ο κοινωνικός τομέας είναι ενισχυμένος σήμερα, με αποτέλεσμα να έχετε πολλές επαφές και ευχάριστες συζητήσεις. Μια εκδρομή ενόψει του Σαββατοκύριακου συνιστάται, καθώς θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα ανανεωθείτε.
Παρθένος
Η σημερινή μέρα ευνοεί τις συναναστροφές, όπου πρόκειται να εντυπωσιάσετε και να προσελκύσετε αξιόλογα άτομα. Τόσο οι φίλοι όσο και νέες γνωριμίες θα σας δημιουργήσουν μια αίσθηση ασφάλειας. Μπορείτε επίσης να ξοδέψετε χρήματα για να ικανοποιήσετε μια επιθυμία σας.
Ζυγός
Η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο των Διδύμων, πρόκειται να σχηματίσει τρίγωνο με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη αύριο, ωστόσο αυτή η όψη κυριαρχεί και στον σημερινό ουρανό. Είστε λοιπόν εξαιρετικά αισιόδοξοι και αναμένονται ευχάριστες διασκεδάσεις, νέες γνωριμίες ή και μια σύντομη απόδραση με το σύντροφό σας.
Σκορπιός
Οι πλανητικές διαμορφώσεις σήμερα σας δημιουργούν μια ευχάριστη ψυχολογία κι έτσι μπορείτε να ενδώσετε σε διάφορες απολαύσεις. Ίσως αφιερώσετε χρόνο στον καλλωπισμό σας ώστε να ανανεωθείτε και στη συνέχεια συναντηθείτε με άτομα που θα απογειώσουν τη διάθεσή σας. Έντονο πάθος στις ερωτικές σχέσεις.
Τοξότης
Οι σχέσεις συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, και σήμερα οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές. Έτσι, μπορείτε να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με το σύντροφό σας αλλά και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία όσοι είστε αδέσμευτοι.
Αιγόκερως
Τα συναισθήματά σας σήμερα είναι πολύ ευχάριστα και μπορείτε να απολαύσετε το κάθε τι ακόμα και αν πρόκειται για επαγγελματικές ή άλλου είδους υποχρεώσεις. Η θετική αύρα που εκπέμπετε μπορεί να προσελκύσει πολλούς θαυμαστές γι’ αυτό ενδείκνυται να βγείτε το βράδυ.
Υδροχόος
Εξαιρετικά ευχάριστη μέρα αναμένεται σήμερα, καθώς διαθέτετε αυξημένο ρομαντισμό αλλά και διάθεση για περιπέτειες. Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως ένα ταξίδι σας φέρει πιο κοντά με το σύντροφό σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι, μια ή και περισσότερες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.
Ιχθύες
Μια ήρεμη μέρα σας περιμένει χωρίς σημαντικά γεγονότα, που ωστόσο θα σας δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσετε από την ένταση της εβδομάδας που πέρασε. Ευχάριστες στιγμές στο οικογενειακό περιβάλλον.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου