ΖΩΔΙΑ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 - ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ

Φωτογραφία από Susan Cipriano από το Pixabay

Κριός

Εκλείψεις

Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου σηματοδοτεί αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια οι οποίες μπορεί και να σχετίζονται με επαγγελματικές εξελίξεις. Ίσως σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μετακομίσετε σε άλλο σπίτι, άλλη πόλη ή και άλλη χώρα. Είναι πιθανό επίσης να ξεκινήσετε επισκευές στο σπίτι σας, να αποφασίσετε να συζήσετε με το σύντροφό σας, να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια ή να κάνετε μια σημαντική αγοραπωλησία.
Η έκλειψη Σελήνης στις 17 Ιουλίου ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας και σηματοδοτεί επαγγελματικές αλλαγές. Ίσως ολοκληρώσετε ένα σχέδιο και ξεκινήσετε ένα καινούργιο ή απλά κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Υπάρχει ωστόσο και η πιθανότητα να αλλάξετε πόστο στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας.

Αισθηματικά

Ο κυβερνήτης σας Άρης περνά στο ζώδιο του Λέοντα στις 2 Ιουλίου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό αναμένεται ιδιαίτερα φλογερό, καθώς θα είστε εξαιρετικά δημοφιλείς και θα ζήσετε έντονες περιπέτειες μέχρι να κατασταλάξετε στη δημιουργία μιας νέας σχέσης. Η αναβίωση ενός έρωτα που έχει τελειώσει είναι επίσης πιθανή από τις 8 Ιουλίου με την ανάδρομη πορεία του Ερμή.  Όσοι από εσάς διατηρείτε ήδη έναν μόνιμο δεσμό, ίσως σκεφτείτε το ενδεχόμενο της επισημοποίησης ή ξεκινήσετε τις προσπάθειες για τον πρώτο σας απόγονο. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 8 του μήνα, θα προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας και συνιστάται να είστε υπομονετικοί και να μην ξεκινήσετε νέα σχέδια. Το γεγονός ότι ο Κρόνος και ο Πλούτωνας βρίσκονται και αυτοί ανάδρομοι στον τομέα της καριέρας σας, ίσως επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά πρόταση. Οι ανάδρομοι πλανήτες επίσης μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε κάποια λάθη σας και να τα διορθώσετε. Στα οικονομικά σας αναμένονται κάποιες απώλειες κυρίως από τις 16 έως τις 23 Ιουλίου που η Αφροδίτη θα διαμορφώσει αρνητικές γωνίες με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. 

Ταύρος

Εκλείψεις 

Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σηματοδοτεί ένα διάστημα γεμάτο επαφές, συζητήσεις και ταξίδια. Ίσως σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας, καλό είναι όμως να αποφύγετε νέα ξεκινήματα με ανάδρομο Ερμή. 
Η Πανσέληνος – έκλειψη στις 17 Ιουλίου σας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που ζουν μακριά. Ίσως γνωρίσετε άτομα από άλλες χώρες ή ταξιδέψετε εσείς οι ίδιοι στο εξωτερικό. Αυτή η έκλειψη είναι ιδανική για να διακρίνετε το όραμά σας και να ξεπεράσετε τυχον διλήμματα.

Αισθηματικά

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 8 Ιουλίου σας δίνει την ευκαιρία να συζητήσετε με τον σύντροφό σας θέματα που σας απασχολούν και να βρείτε ουσιαστικές λύσεις. Αν σας απασχολεί ένας έρωτας που έχει τελειώσει, αυτό το διάστημα υπάρχει προοπτική επανασύνδεσης. Ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στις 11/7, όψη που συνιστά προσοχή καθώς μπορεί να πυροδοτήσει συγκρούσεις. Αν ξεπεραστεί ανώδυνα αυτή η όψη η αισθηματική σας ζωή θα βελτιωθεί σημαντικά μέχρι το τέλος του μήνα. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ουρανός που κυβερνά τον τομέα της καριέρας σας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας από όπου σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στις 11 του μήνα. Πρόκειται για μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει απρόσμενες εξελίξεις στο οικογενειακό περιβάλλον οι οποίες θα επηρεάσουν και τα επαγγελματικά σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 8/7 θα προκαλέσει προσωρινές καθυστερήσεις στα εισοδήματά σας. Θα έχετε ωστόσο την ευκαιρία να αναλύσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας και να εφαρμόσετε μια καλύτερη διαχείριση που θα βελτιώσει μακροπρόθεσμα την οικονομική σας κατάσταση. 

Δίδυμοι

Εκλείψεις

Η ηλιακή έκλειψη διαμορφώνεται στις 2 Ιουλίου στον τομέα των οικονομικών σας και σας παρακινεί να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Τον Ιούλιο είναι πιθανό να προκύψουν και απρόβλεπτες δαπάνες γι’ αυτό συνιστάται να είστε πιο φειδωλοί στα έξοδά σας, να αποφύγετε περιττές σπατάλες καθώς και σοβαρές αποφάσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. 
Η έκλειψη της Σελήνης στις 17 Ιουλίου ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με οικονομικά που μοιράζεστε από κοινού με τρίτους. Έτσι, ίσως υπάρξουν προβλήματα με συνεταίρους ή κοινά περιουσιακά στοιχεία. 

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 4 έως τις 27 Ιουλίου από όπου εκτός από τα οικονομικά σας θα βελτιώσει και την αισθηματική σας ζωή. Το διάστημα αυτό θα είστε περισσότερο αισθησιακοί και θα επιδιώξετε να κάνετε τη σχέση σας περισσότερο αρμονική. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή την περίοδο μπορείτε να βρείτε το ταίρι σας. Παρόλο που η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή από τις 8 του μήνα, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παλιά προβλήματα, με λίγη καλή θέληση μπορείτε να βρείτε την ιδανική λύση και να θεμελιώσετε μια υγιή και αρμονική σχέση. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας από τις 4 έως τις 28 Ιουλίου για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, χωρίς να αποκλείεται να βρείτε και νέες πηγές εσόδων. Καλό είναι ωστόσο να μην “ανοίγεστε” καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα επιστρέψει στον Καρκίνο στις 19/7 και θα δυσχεράνει την εισροή των εσόδων σας. 

Καρκίνος

Εκλείψεις

Η ηλιακή έκλειψη της 2 Ιουλίου και η σεληνιακή έκλειψη στις 17, επηρεάζουν τις σχέσεις με συνεταίρους αλλά και τον γάμο σας. Τα προβλήματα που θα προκύψουν σ’ αυτούς τους τομείς ίσως σας κάνουν να χάσετε την ψυχραιμία σας και να σκεφτείτε ακόμα και το οριστικό τέλος μιας σχέσης. Ωστόσο, συνιστάται να διατηρήσετε τον αυτο-έλεγχό σας και να αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις. Να θυμάστε ότι η περίοδος αυτή ευνοεί περισσότερο την βελτίωση των σχέσεων που υπάρχουν ήδη στη ζωή σας παρά τη δημιουργία νέων. 

Αισθηματικά

Η αισθηματική σας ζωή επηρεάζεται από τις εκλείψεις τον Ιούλιο γι’ αυτό δεν συνιστάται να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Αν διατηρείτε μια σοβαρή σχέση καλό είναι να μην βιαστείτε να την επισημοποιήσετε καθώς ακόμα και αν νιώθετε έτοιμοι γι’ αυτό το βήμα, το πιθανότερο είναι ότι θα πιεστείτε και θα παραμερίσετε άλλες προτεραιότητες. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, όσο κι αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια σοβαρή σχέση, καλό θα είναι να μην ενδώσετε στο πρώτο φλερτ, γιατί αναμένεται να εμφανιστούν αρκετά ενδιαφέροντα άτομα κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και καλό είναι να ζυγίσετε τις επιλογές σας προτού αποφασίσετε. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το τρίγωνο που θα διαμορφώσει ο Άρης με τον Δία στις 25 του μήνα, ουσιαστικά “λειτουργεί” όλο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιούλιου. Η όψη αυτή πρόκειται να φέρει σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Αν πάλι νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μια επένδυση, η τύχη είναι στο πλευρό σας. Όσοι από εσάς αναζητάτε μια νέα εργασία μπορείτε να εντείνετε τις προσπάθειές σας αυτό το μήνα. Νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα ωστόσο συνιστώνται μόνο μέχρι τις 7/7 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία. Το υπόλοιπο διάστημα είναι πιο κατάλληλο  για διορθωτικές κινήσεις.

Λέων

Εκλείψεις

Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σας δημιουργεί μια τάση για απομόνωση. Δεν αποκλείεται να νοσταλγήσετε έναν παλιό έρωτα ή να δημιουργήσετε μια κρυφή σχέση. 
Η σεληνιακή έκλειψη στις 17 Ιουλίου ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σηματοδοτεί επαγγελματικές αλλαγές. Ωστόσο, καλό είναι μελετήσετε καλά τα σχέδιά σας και να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, καθώς τα συναισθήματα υπερτερούν της λογικής.

Αισθηματικά

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας από τις 2 Ιουλίου αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας και σας δημιουργεί διάθεση για φλερτ και περιπέτειες. Αυτό φυσικά μπορεί να έχει συνέπειες σε μια μόνιμη σχέση, καθώς ο σύντροφός σας δεν θα ανεχτεί τα παραστρατήματά σας. Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού στις 11 του μήνα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να πυροδοτήσει ακόμα και έναν ξαφνικό χωρισμό που θα σας πονέσει. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να νοσταλγήσετε έναν έρωτα που έχει τελειώσει. Σ’ αυτή την περίπτωση, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 8/7 μπορείτε να κάνετε προσπάθειες επαναπροσέγγισης με αρκετές πιθανότητες επιτυχίας. Γενικά για τους Λέοντες ο Ιούλιος ευνοεί περισσότερο την αναβίωση παλιών σχέσεων ή την δημιουργία μιας νέας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας από τις 2 Ιουλίου σας κάνει ιδιαίτερα δραστήριους και επιχειρηματικούς. Έτσι μπορείτε να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε θέσει και να πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα κυρίως το δεύτερο δεκαπενθήμερο που ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 8 Ιουλίου μέχρι και το τέλος του μήνα, μπορεί να δημιουργήσει κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις. Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σας, ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις και σε χρήματα που περιμένετε, ωστόσο δεν αποκλείεται να λάβετε και χρήματα που σας οφείλουν από καιρό. 

Παρθένος

Εκλείψεις

Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου διαμορφώνεται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τους φίλους και τους στόχους σας. Έτσι, τον Ιούλιο αναμένεται αυξημένη κοινωνικότητα και πολλές νέες γνωριμίες που μπορεί να σας ανοίξουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Δεν αποκλείεται επίσης να συμμετάσχετε σε μια ομαδική δραστηριότητα. 
Η σεληνιακή έκλειψη στις 17 Ιουλίου διαμορφώνεται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου και εγκαινιάζει μια περίοδο έντονης δημιουργικότητας αλλά και ρομαντισμού. Το φαινόμενο μπορεί επίσης να υποδεικνύει μια εγκυμοσύνη. 

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου κάνει πολύ ενδιαφέρουσα την κοινωνική σας ζωή. Σε περίπτωση μάλιστα που είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο μέσα από το φιλικό σας κύκλο. Αν πάλι έχετε ήδη μια σχέση, θα περάσετε όμορφες στιγμές με κοινούς φίλους. Επιπλέον οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να προγραμματίσετε σύντομες διακοπές με τον σύντροφό σας που θα αναζωπυρώσουν τον έρωτά σας. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 8/7 μέχρι το τέλος του μήνα, μπορεί επίσης να αναβιώσει μια σχέση από το παρελθόν. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ιούλιος είναι περισσότερο κατάλληλος για διακοπές παρά για δουλειά. Το γεγονός εξάλλου ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 8/7 μέχρι το τέλος του μήνα, θα προκαλέσει καθυστερήσεις και εμπόδια σε τυχόν επαγγελματικά σχέδια. Αν παρόλα αυτά είστε υποχρεωμένοι να εργαστείτε, διαφυλάξτε σημαντικά έγγραφα και αρχεία. Όσον αφορά στα οικονομικά σας δεν υπάρχουν σημαντικές απώλειες αφού φαίνεται ότι ακόμα και στις διασκεδάσεις σας καταφέρνετε να είστε εγκρατείς. Ωστόσο, ίσως προκύψουν κάποια απρόσμενα έξοδα για τα παιδιά σας.

Ζυγός

Εκλείψεις

Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας σας και σας δίνει την ευκαιρία να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Είναι πολύ πιθανό μέσα στο ερχόμενο τρίμηνο να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα ή να πετύχετε κάτι που ονειρεύεστε εδώ και καιρό.
Η σεληνιακή έκλειψη στις 17 Ιουλίου, ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, ίσως αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια ή ασχοληθείτε με επισκευές ή αναδιαμόρφωση του χώρου σας. Ωστόσο, συνιστάται να αναβάλλετε σημαντικές αγοραπωλησίες που δεν ευνοούνται κατά τη διάρκεια των εκλείψεων.

Αισθηματικά

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη που βρίσκεται στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας ευνοεί την αισθηματική σας ζωή και αν είστε αδέσμευτοι μπορεί τώρα να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο υψηλά ιστάμενο. Με κάποιο τρόπο τα αισθηματικά σας συνδυάζονται με τα επαγγελματικά κι έτσι δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποιον ανώτερό σας. Ακόμα και στην περίπτωση που είστε ήδη δεσμευμένοι, ίσως σκεφτείτε την δημιουργία μιας κοινής επαγγελματικής δραστηριότητας με τον σύντροφό σας. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με τρεις πλανήτες (Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη) στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας ακόμα και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Ακόμα και αν κάνετε χρήση της καλοκαιρινής σας άδειας, θα έχετε τον χρόνο να καταστρώσετε σχέδια, να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας και να αναπτύξετε τη στρατηγική που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Καλό είναι ωστόσο να μην βάλετε σε εφαρμογή νέα ξεκινήματα από τις 8/7 μέχρι και το τέλος του μήνα που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα οικονομικά σας ιδιαίτερα αν η δουλειά σας σχετίζεται με το εξωτερικό. Αποφύγετε ωστόσο οικονομικές συναλλαγές κατά την διάρκεια των εκλείψεων. 

Σκορπιός

Εκλείψεις

Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου διαμορφώνεται στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και υποδεικνύει ταξίδια χωρίς να αποκλείεται να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που σχετίζεται με το εξωτερικό.  Ωστόσο θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν ευνοείται η έναρξη νέων εγχειρημάτων από τις 8/7 μέχρι το τέλος του μήνα, λόγω του ανάδρομου Ερμή. 
Η σεληνιακή έκλειψη στις 17 Ιουλίου πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας γεγονός που αυξάνει την επικοινωνία με αδέλφια ή άλλους συγγενείς. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις οι οποίες θα σας αποσυντονίσουν και χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή για να αντιμετωπιστούν. 

Αισθηματικά

Ο Ουρανός που έχει εγκατασταθεί στον τομέα των σχέσεών σας ευθύνεται για τα σκαμπανεβάσματα που συμβαίνουν στις σχέσεις σας. Τον Ιούλιο δεν αναμένονται μεγάλες αναταραχές θα πρέπει όμως να προσέχετε το διάστημα 7-15/7 λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει με τον Άρη στις 11. Η όψη αυτή επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 30/10 και μπορεί να πυροδοτήσει απρόσμενες εξελίξεις ή ακόμα και έναν ξαφνικό χωρισμό. Ωστόσο, αν ξεπεραστεί ανώδυνα αυτό το διάστημα, οι πλανητικές επιρροές για το υπόλοιπο του μήνα, είναι θετικές και σας βοηθούν να περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας. Για τους αδέσμευτους αναμένεται μια σημαντική γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης που θα βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σας από τις 2/7, υπόσχεται θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, ειδικά αν εντείνετε τις προσπάθειές σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου είναι πιο ευνοϊκό χάρη στη σύνοδο Ήλιου – Άρη (στις 23/7) και το τρίγωνο Άρη – Δία (στις 25/7). Η τελευταία όψη επιπλέον ευνοεί και τα οικονομικά σας. Ωστόσο, θα πρέπει να φυλάγεστε από εξαπατήσεις καθώς ο Δίας σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που μπορεί να πυροδοτήσει κάποιες απώλειες. 

Τοξότης

Εκλείψεις

Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και συνιστά να αποφύγετε σημαντικές οικονομικές επενδύσεις, δάνεια, διευθετήσεις κληρονομικών – περιουσιακών στοιχείων ή διατροφής. Τέτοιου είδους θέματα εκτός του ότι θα σας ζημιώσουν, θα διαταράξουν και τις σχέσεις σας με τους εμπλεκόμενους.  
Η σεληνιακή έκλειψη στις 17 Ιουλίου πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σας. Το διάστημα αυτό καλό είναι να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και περιττές σπατάλες. Μην εμπιστεύεστε επίσης άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. 

Αισθηματικά

Εξαιρετικά ευνοϊκός για τα αισθηματικά σας μπορεί να χαρακτηριστεί ο Ιούλιος χάρη στη είσοδο του Άρη στον Λέοντα από τις 2/7. Είτε ανήκετε στους δεσμευμένους είτε ανήκετε στους αδέσμευτους υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης στην προσωπική σας ζωή. Έτσι μπορεί να ζήσετε ευχάριστες και μοναδικές περιπέτειες με τον σύντροφό σας, να σκεφτείτε την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή να γνωρίσετε ένα άτομο που θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή σας. Σε κάθε περίπτωση τα ταξίδια θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο. Η παρουσία της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 4 – 27/7 φουντώνει το πάθος ενώ παράλληλα δείχνει και πιθανή οικονομική υποστήριξη από το έτερον ήμισυ. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 8/7 μπορεί να επαναφέρει εντάσεις σε ήδη προβληματικές σχέσεις ή να αναβιώσει έναν έρωτα από το παρελθόν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης θα βρίσκεται από τις 2 του μήνα στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που υποδεικνύει εύνοια από δουλειές ή άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Είναι πιθανό να σας προταθεί ένα επαγγελματικό ταξίδι από το οποίο θα αποκτήσετε σημαντικό όφελος. Ωστόσο, όσον αφορά τα καινούργια ξεκινήματα καλό είναι να γίνουν πριν τις 8/7 που ο κυβερνήτης της καριέρας σας Ερμής θα βρίσκεται ακόμα σε ορθή πορεία. 

Αιγόκερως

Εκλείψεις

Οι εκλείψεις του Ιουλίου διαμορφώνονται στον άξονα των σχέσεών σας και συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή. Η ηλιακή έκλειψη στις 2/7 θα σας παροτρύνει να επαναπροσδιορίσετε την σχέση σας, να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά και να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις. Κάποιοι από εσάς θα βρείτε νέο νόημα στη σχέση που διατηρείτε, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως αποφασίσετε ότι είναι καιρός να την διακόψετε οριστικά. 
Η σεληνιακή έκλειψη στις 17 Ιουλίου είναι ακόμα πιο καθοριστική, καθώς η Πανσέληνος ρίχνει φως στα σκοτεινά σημεία της σχέσης σας και σας καλεί να δράσετε αποφασιστικά. 

Αισθηματικά

Οι εκλείψεις του Ιουλίου επηρεάζουν την προσωπική σας ζωή και σηματοδοτούν σημαντικές αλλαγές όπως περιγράφεται παραπάνω. Σύμμαχός σας σ’ αυτές τις δύσκολες επιρροές θα είναι η Αφροδίτη που από τις 4 έως τις 27/7 θα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σας και θα σας βοηθήσει όχι μόνο να αποφύγετε τα χειρότερα αλλά και να λύσετε με καλή θέληση και αμοιβαίες υποχωρήσεις τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Αν είστε αδέσμευτοι, η Αφροδίτη μπορεί να φέρει στο πλευρό σας ένα γοητευτικό άτομο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα επαγγελματικά σας επηρεάζονται κατά κάποιο τρόπο από τις εκλείψεις, κυρίως αν συνεργάζεστε με άλλα άτομα. Σ’ αυτή την περίπτωση ίσως είναι δύσκολο να διατηρηθεί η αρμονία και ο μόνος τρόπος να βρεθεί η χρυσή τομή είναι οι εποικοδομητικές συζητήσεις. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 8/7, συνιστά να μειώσετε τους ρυθμούς σας αφού έτσι κι αλλιώς κάποιες καθυστερήσεις είναι αναπόφευκτες. Προσοχή συνιστάται και στα οικονομικά σας, καθώς η επιρροή του ανάδρομη Ερμή μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές σε χρήματα που περιμένετε. Αποφύγετε επίσης οικονομικά ρίσκα που μπορεί να σας ζημιώσουν. 

Υδροχόος

Εκλείψεις

Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου διαμορφώνεται στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και σηματοδοτεί αλλαγές στον τρόπο εργασίας σας. Παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, είναι πιθανό να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, γεγονός ωστόσο που θα σας αποφέρει και περισσότερα κέρδη. 
Η σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που θεωρείται η ζώνη του λυκόφωτος. Δεδομένου ότι τα επαγγελματικά σας ευνοούνται και αναμένονται σημαντικές επιτυχίες, συνιστάται να κρατάτε κρυφά τα σχέδιά σας καθώς παραμονεύουν εχθροί και ανταγωνιστές. 

Αισθηματικά

Τα αισθηματικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή τον Ιούλιο καθώς από τις 2/7 ο Άρης περνά στον τομέα των σχέσεών σας. Παρόλο που το ενδιαφέρον σας θα είναι επικεντρωμένο στο σύντροφό σας, ο Άρης θα προκαλέσει κάποιες εντάσεις που θα αποκορυφωθούν στις 11/7 με το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη σας Ουρανό. Η όψη αυτή μπορεί να πυροδοτήσει ακόμα και έναν οριστικό χωρισμό. Σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι ωστόσο θα νιώσετε πιο έντονα την ανάγκη να δημιουργήσετε μια σχέση και αν ήδη έχετε ένα άτομο στο μυαλό σας ίσως βρείτε το θάρρος να το προσεγγίσετε. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να αναβιώσει ένας παλιός έρωτας κυρίως μετά τις 8/7 που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει και μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον από τις 4 έως τις 28 του μήνα, που η Αφροδίτη θα περάσει από το ζώδιο του Καρκίνου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον τομέα της εργασίας σας από τις 4 έως τις 28/7, θα συμβάλει στην βελτίωση των επαγγελματικών σας, θα αυξήσει την πελατεία σας και επιπλέον θα σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς. Παράλληλα ο Άρης που κυβερνά τον τομέα της καριέρας σας θα βρίσκεται στο πολικό ζώδιο του Λέοντα από τις 2/7, γεγονός που θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε πελατεία αλλά και να αποκτήσετε χρήσιμες επαφές ειδικά γύρω στις 25 του μήνα που θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία. Όσον αφορά στα οικονομικά σας υπάρχουν θετικές ενδείξεις για αύξηση των εσόδων σας καθώς ο Ποσειδώνας διαμορφώνει διαδοχικά τρίγωνα με τους πλανήτες που βρίσκονται στον τομέα της εργασίας σας. 

Ιχθείς

Εκλείψεις

Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους θα δημιουργήσετε μια σχέση που θα αλλάξει τη ζωή σας. Μια εγκυμοσύνη ή ένα δημιουργικό σχέδιο είναι επίσης πιθανά. 
Η σεληνιακή έκλειψη στις 17 Ιουλίου πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τους φίλους και τους στόχους σας και σηματοδοτεί αλλαγές σ’ αυτούς τους τομείς. 

Αισθηματικά

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας πραγματοποιείται από τις 4 έως τις 27/7 και αποτελεί μια θετική ένδειξη για τα αισθηματικά σας και όχι μόνο. Έτσι, αυτό το διάστημα θα απολαύσετε στο έπακρο τον έρωτα και θα ζήσετε μοναδικές ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο.  

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ήδη από τις 2 Ιουλίου ο Άρης θα περάσει στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από όπου εγκαινιάζει μια περίοδο έντονης επαγγελματικής δραστηριότητας. Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού φαίνεται να είστε υπερβολικά δραστήριοι και πανέτοιμοι να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να ανταμειφθείτε γι’ αυτά, κυρίως στο δεύτερο δεκαπενθήμερο που ο Άρης θα σχηματίσει τρίγωνο με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Δία. Γενικότερα υπάρχει μια εύνοια στα οικονομικά σας αυτό το μήνα και υπάρχει πιθανότητα να κερδίσετε χρήματα από θέματα ή πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Καλό θα είναι ωστόσο να θυμάστε ότι ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 8/7, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Δεν συνιστάται να ξεκινήσετε καινούργια σχέδια με τον ανάδρομο Ερμή, ωστόσο μπορείτε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις για καλύτερα αποτελέσματα. 
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου