Ποιοι είναι οι πλουσιότεροι αθλητές που έχουν βγει σε...σύνταξη


Αν και απέχουν καιρό από την ενεργό δράση δεν σταματούν να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, χαίρουν άκρας εκτίμησης παγκοσμίως και συνεχίζουν να αυξάνουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με αμείωτο ρυθμό.
Σύμφωνα με το Forbes, είναι οι πιο πλούσιοι αθλητές που έχουν βγει στην...σύνταξη!
Στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ο Μάικλ Τζόρνταν υπήρξε ο πλουσιότερος αθλητής στον κόσμο. Μέχρι που τον ξεπέρασε ο γκόλφερ Τάιγκερ Γουντς.
Στα 52 του χρόνια ο "Air" παραμένει ο δεύτερος πλουσιότερος αθλητής για το Forbes μετά φυσικά τον πυγμάχο Φλόιντ Μεϊγουέδερ (με 105.000.000 δολάρια).
Ο δισεκατομμυριούχος Τζόρνταν πρώτευσε ξανά σε μια λίστα του Forbes. Σε εκείνη με τους πλουσιότερους αθλητές που έχουν βγει στη σύνταξη.
Ο μεγαλύτερος σε ηλικία είναι ο 85χρονος θρύλος του γκολφ, Άρνολντ Πάλμερ, ο οποίος σαν τον κατά δέκα χρόνια νεότερο του και αντίπαλο του, Τζακ Νίκλας κερδίζει τεράστια ποσά, σχεδιάζοντας γήπεδα του γκολφ.
Ο Πάλμερ έγινε πλουσιότερος κατά 42.000.000 δολάρια το 2014 και έχασε τη δεύτερη θέση από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου αφού κατέκτησε την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει στραφεί στη Μέση Ανατολή μετά την παρουσία του στην Παρί Σεν Ζερμέν προτού ολοκληρώσει την καριέρα του.

http://a.espncdn.com/photo/2009/0825/golf_e_arnold_576.jpg

Ο 75χρονος Πελέ παρά τα προβλήματα υγείας του συγκέντρωσε 16.000.000 δολάρια την περασμένη χρονιά από τις συνεργασίες του με τις ακόλουθες εταιρείες: Procter & Gamble, Santander, Volkswagen, Hublot, Emirates, Carrefour, Subway.

http://www.sport24.gr/Sports/article3355618.ece/BINARY/w620/pele.jpg

Οι εκατομμυριούχοι συνταξιούχοι (σε εκατομμύρια δολάρια):

http://www.boro.gr/contentfiles_2015/photos/news/ta-nea-ths-hmeras/bekam.jpg



http://cdn.blackenterprise.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2012/03/Magic-Johnson-620x480.jpg
newmoney.gr
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου