Η απουσία της Ζωής… αναστάτωσε τη Βουλή!

Η συνήθως τυπική (και με το παραπάνω) Ζωή Κωνσταντοπούλου απουσίαζε την Παρασκευή από τη συνεδρίαση της Βουλής και ασφαλώς αυτό… συζητήθηκε.
Στη συνεδρίαση για τις «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας», η Πρόεδρος της Βουλής δεν εμφανίστηκε, αν και η διαδικασία διήρκησε 10 ώρες και προήδρευσαν διαδοχικά άπαντες οι Αντιπρόεδροι.
Την απουσία της κας. Κωνσταντοπούλου σχολίασε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΕυάγγελοςΒενιζέλος: «Δε σας παραξενεύει κυρίες και κύριοι Βουλευτές η επιδεικτική παρουσία της Προέδρου της Βουλής; Της καθηλωμένης στην έδρα του Προέδρου σε όλες τις προηγούμενες συζητήσεις; Γιατί δεν εμφανίστηκε σήμερα; Σήμερα είναι η ημέρα των Αντιπροέδρων. Γιατί έγινε ξαφνικά η ημέρα των Αντιπροέδρων σήμερα; Γιατί δεν ήρθε; Για να εκδηλώσει τη διαφωνία της σε σχέση με το κατεπείγον; Για να διαφωνήσει σε σχέση με τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά.
Τελικώς, η Πρόεδρος της Βουλής εμφανίστηκε μόνο λίγο πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας και ψήφισε, όπως και ορισμένοι άλλοι αρχικά απόντες, με την δεύτερη ανάγνωση του καταλόγου.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου