«Brussels Group» Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ


Brussels Group (BG) θα ονομάζεται πλέον το νέο σχήμα διαπραγμάτευσης της ομάδας των τεχνικών κλιμακίων που θα διαπραγματεύονται στις Βρυξέλλες, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης.
Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν στις 3 το μεσημέρι με τη συμμετοχή στελεχών από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το ESM/EFSM και την ελληνική κυβέρνηση.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η διαπραγμάτευση στο Brussels Group, πολιτική και τεχνική, θα γίνεται στις Βρυξέλλες, μεταξύ ομολόγων.
Ωστόσο, για εξειδικευμένα ζητήματα, που πιθανόν θα ανακύπτουν σε σχέση με στοιχεία που καλείται να υποβάλλει η ελληνική πλευρά κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και προκειμένου να αρθούν αμφισβητήσεις ή ελλείψεις στοιχείων, θα δίνεται η δυνατότητα στο Brussels Group να ορίζει τεχνικούς συμβούλους που θα επισκέπτονται την Αθήνα, ούτως ώστε να γίνεται «on Site Exchange of Facts» για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Οι τεχνικοί σύμβουλοι του Brussels Group, που πιθανόν θα επισκέπτονται την Αθήνα, θα συναντώνται με ομόβαθμούς τους.

Αύριο στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια
Οι διαβουλεύσεις σήμερα διεξάγονται σε Βρυξέλλες και Παρίσι, ενώ τα τεχνικά κλιμάκια θα βρεθούν αύριο στην Αθήνα όπου θα ξεκινήσουν τις εργασίες τους από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους -θα βρεθούν εκεί για ενημέρωση.
kontranews.gr
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου