πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 9-4-2015



Bροχές στην Εύβοια και στην Ανατολική Στερεά, αρκετές βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη, θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο και χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, περιμένουμε την Μεγάλη Πέμπτη 09 Απρίλιου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις ως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, αρχικά μέτριοι, με ενίσχυση μετά το μεσημέρι.
Bροχές στα βόρεια και ανατολικά του νομού περιμένουμε την Μεγάλη Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στο κέντρο στους 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βορειότερα τμήματα η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 9-10 βαθμούς. Ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις στο Ν. Ευβοϊκό.
Καλό καιρό με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Μεγάλη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου