Πωλήθηκε η έπαυλη του Μ.Σουμάχερ, έπεται συνέχεια…


Μετά από 15 μήνες από το ατύχημα που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ, το κόστος της αποθεραπείας του είναι τεράστιο.

Έτσι, η οικογένεια του Γερμανού πολυνίκη πιλότου της F1 πούλησε το σπίτι στη Νορβηγία και συγκεκριμένα περίπου 200 χιλιόμετρα βόρεια του Όσλο.

Η κατοικία αυτή αποκτήθηκε από τον Γερμανό στα μέσα του ’90, είναι έκτασης 645 τετραγωνικών μέτρων και περιλαμβάνει γυμναστήριο, σπα αλλά και πάρκινγκ χωρητικότητας επτά αυτοκινήτων.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Νορβηγό μεσίτη Πίτερ Μπίκρεμ, η κατοικία της οικογένειας Σουμάχερ πουλήθηκε σε άγνωστο αγοραστή έναντι 22 εκατομμυρίων κορόνων, ποσό που αντιστοιχεί σε κάτι λιγότερο από τρία εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τον μεσίτη, του είχε απαγορευτεί να βάλει στον «φάκελο» του οικήματος προς τους επίδοξους πελάτες, φωτογραφίες από το εσωτερικό. Επίσης, όσοι το επισκέπτονταν, δεν επιτρεπόταν να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα ή φωτογραφικές μηχανές ώστε να φωτογραφίσουν τον χώρο.

Κύκλοι της οικογενείας, τόνισαν πως η πώληση της κατοικίας, δεν έχει να κάνει με την αποθεραπεία του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή αλλά ότι η πώληση της, είχε αποφασιστεί πριν το ατύχημα της 29ης Δεκεμβρίου του 2013 αν και το μεσιτικό γραφείο του Μπίκρεμ είχε αναλάβει την προσπάθειά πώλησής του πριν μερικούς μήνες.

Το επόμενο στη λίστα προς πώληση από την αμύθητη περιουσία του Γερμανού πιλότου, φαίνεται πως είναι το ιδιωτικό αεροπλάνο του, καθώς η οικογένεια χρειάζεται τους οικονομικούς πόρους ώστε να καλύψει το κόστος της αποθεραπείας του.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου