Gmail για Android ελέγξτε όλους τους λογαριασμούς από ένα ενιαίο inbox


Η Google κυκλοφόρησε μια σημαντική ενημέρωση για την εφαρμογή Android Gmail η οποία θα ευχαριστήσει τους χρήστες που έχουν πολλούς λογαριασμούς email.

Με την νέα ενημέρωση μπορείτε πλέον να δείτε τα μηνύματα σας από όλους τους διαφορετικούς λογαριασμούς σας (είτε είναι Gmail ή κάτι άλλο) σε μία νέα καρτέλα με το όνομα «Όλα τα εισερχόμενα» (All Inbox). Επίσης η επιλογή αυτή σας επιτρέπει να απαντήσετε σε όλα τα μηνύματά σας χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε χειροκίνητα λογαριασμό, είτε πρόκειται για ένα λογαριασμό e-mail της Google ή όχι.

Η προβολή συνομιλιών του Gmail κάνει την ταξινόμηση των e-mails ευκολότερη, όπως ακριβώς ήταν και παλιότερα μόνο για τους λογαριασμούς της Google. Κάθε λογαριασμός IMAP / POP έχει το χαρακτηριστικό της ταξινόμησης, και έτσι θα μπορείτε να δείτε τις συνομιλίες του Outlook στο Gmail σας.

Gmail Gmail

Επίσης η αναζήτηση έχει βελτιωθεί με μια πιο έξυπνη λειτουργία  autocompete.


Η επικαιροποιημένη ανανέωση της εφαρμογής θα πρέπει να έρθει στους απανταχού χρήστες σήμερα. Αν είστε χρήστης της εφαρμογής για iOS, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάτι σχετικό για το λειτουργικό κινητών της Apple, αλλά προφανώς θα κυκλοφορήσει σύντομα και σε αυτήν την πλατφόρμα..
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου