Ryanair: Νέα δρομολόγια από Αθήνα προς 9 προορισμούς με 20 ευρώ


Η Ryanair, χθές 2 Απριλίου όπως έγραψε σε δημοσίευμα του το Sofokleousin.gr γιορτάζει τις πρώτες πτήσεις από το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2015, το οποίο συμπεριλαμβάνει νέα δρομολόγια από την Αθήνα προς: Βαρσοβία Moντλίν, Βουδαπέστη, Βρυξέλλες Σαρλερουά, Μπρατισλάβα, Ρώμη Τσιαμπίνο και Σαντορίνη.
 
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair στην Αθήνα για το 2015 θα προσφέρει:

•    6 νέα δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2015, προς: Βαρσοβία Μοντλίν, Βουδαπέστη, Βρυξέλλες Σαρλερουά, Μπρατισλάβα, Ρώμη Τσιαμπίνο και Σαντορίνη.
•    Αυξημένη συχνότητα στα δρομολόγια προς: Θεσσαλονίκη, Λονδίνο Στάνστεντ, Μιλάνο Μπέργκαμο, Πάφο και Ρόδο και Χανιά.
•    12 δρομολόγια από την Αθήνα συνολικά 
•    156 εβδομαδιαίες πτήσεις 
•    4 αεροσκάφη στην βάση 
•    Πάνω από 2.2 εκ. πελάτες της Ryanair στην Αθήνα 

Η Ryanair, γιορτάζει την έναρξη των νέων καλοκαιρινών της δρομολογίων από Αθήνα, απελευθερώνοντας θέσεις προς κράτηση από 19.99 ευρώ  προς Βαρσοβία Μοντλίν, Βουδαπέστη, Βρυξέλλες Σαρλερουά, Μπρατισλάβα, Ρώμη Τσιαμπίνο και Σαντορίνη  για ταξίδια ανάμεσα στον Απρίλιο και τον Μάιο. Οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα είναι διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι την Δευτέρα, 6 Απριλίου.

Η Δήμητρα Απατσίδου, υπεύθυνη marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα, δήλωσε στην Αθήνα: 

“… Οι πελάτες μας μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους στην αναβαθμισμένη μας ιστοσελίδα- διαθέσιμη στα Ελληνικά, καθώς και μέσω της πρόσφατα αναβαθμισμένης μας εφαρμογής, να μεταφέρουν δεύτερη μικρή χειραποσκευή, να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις μας και να χρησιμοποιήσουν τις ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης τους. Για να γιορτάσουμε την έναρξη των έξι νέων μας δρομολογίων από την Αθήνα, απελευθερώνουμε θέσεις προς πώληση από 19.99 € προς Βαρσοβία Μοντλίν, Βουδαπέστη, Βρυξέλλες Σαρλερουά, Μπρατισλάβα, Ρώμη Τσιαμπίνο και Σαντορίνη για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο και τον Μάιο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι την Δευτέρα, 6 Απριλίου..”. 

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου