Κοσκινίζετε το
αλεύρι. Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνετε το βούτυρο με τέσσερις κουταλιές
της σούπας νερό και το βράζετε σε μέτρια φωτιά.
Όταν
αρχίσει να κοχλάζει προσθέτετε κουταλιά κουταλιά το αλεύρι
ανακατεύοντας συνεχώς 5' για να μη σβολιάσει. Συνεχίζετε να βράζετε στη
φωτιά για 5' ακόμη και κατόπιν το αφήνετε να κρυώσει λίγο.
Ετοιμάζετε
το σιρόπι ως εξής: βράζετε το νερό με τη ζάχαρη, τη γλυκόζη, τη φλούδα
λεμονιού και την κανέλα επί 5', στη συνέχεια προσθέτετε το χυμό λεμονιού
και βράζετε για 2-3' ακόμη.
- Χτυπάτε
τα αυγά στο μίξερ και τα προσθέτετε στη ζύμη ανακατεύοντας πολύ καλά.
Ζεσταίνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και τηγανίζετε μικρές ποσότητες
ζύμης πλασμένες σε κυλίνδρους.
Μόλις ροδίσουν τις βγάζετε από το βούτυρο με τρυπητή κουτάλα και τις ρίχνετε στην κατσαρόλα με το κρύο σιρόπι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου