Πώς να βρεις την πρώτη ή την επόμενή δουλειά σου




Σήμερα και αύριο το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του φορέα, στη Φιλική Φωλιά Ελευσίνας, Διήμερο Σεμινάριο με τίτλο «Πώς να βρεις την πρώτη ή την επόμενή σου δουλειά». Στόχος του σεμιναρίου είναι να υποστηρίξει τους νέους του Θριασίου Πεδίου να συγκροτήσουν τα πρώτα τους επαγγελματικά τους βήματα, να ανακαλύψουν τις κλίσεις τους, να πιστέψουν σε αυτές και να ανοιχτούν με αυτοπεποίθηση στον επαγγελματικό χώρο.

Οι θεματικές που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου είναι οι ακόλουθες:

-τα 60 δευτερόλεπτα που έχεις για να προωθήσεις τον εαυτό σου
-πώς να προβάλλεις καλύτερα τον εαυτό σου στους υποψήφιους εργοδότες
-ποια είναι τα θεμέλια της προσωπικής σου επιτυχίας
-ποια είναι τα ταλέντα σου και πώς τα προβάλεις
-πώς συντάσσεις και στέλνεις το βιογραφικό σου
-πώς αναζητάς αγγελίες και προοπτικές εργασίας

Το Διήμερο Σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξης νέων και ανέργων στη διαδικασία εύρεσης εργασίας, το οποίο εντάσσεται στο έργο «Κύκλος Αγάπης για τις Οικογένειες του Θριασίου Πεδίου». Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους της περιοχής οι οποίοι είναι άνεργοι ή έχουν μηδενική εργασιακή εμπειρία και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου, στις 11:00 – 17:00 και την Κυριακή 10 Μαΐου, στις 15:30 – 21:30.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας, η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας www.kentroagapis.

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου