Μουρούτσος- Νάργες: Ζευγάρι εδώ και τρεις μήνες! (φωτογραφίες)



Ζευγάρι εδώ και τρεις μήνες είναι η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος, αν και μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει γνωστό ότι είναι μαζί. 

«Γνωρίζονται πολλά χρόνια μέσω κοινών φίλων, ωστόσο, πιο κοντά ήρθαν πριν από ένα τρίμηνο. Η Λάουρα είναι πολύ χαρούμενη για την σχέση τους, όπως και ο Μιχάλης. Μπορεί να μένουν σχετικά μακριά, εκείνη στα βόρεια προάστια και εκείνος στα νότια, όμως, οργανώνουν το πρόγραμμά τους ώστε να συναντιούνται αρκετές φορές της εβδομάδα. Επίσης, πολλά βράδια τα περνούν ο ένας στο σπίτι του άλλου», λέει πηγή στο περιοδικό «Ok!». 

Η παρουσιάστρια εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα tae kwon do, με προπονητή τον Μιχάλη Μουρούτσο, στη σχολή του στον Ασπρόπυργο, όπου και τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης πήρε διαζύγιο από το μοντέλο Αναστασία Περάκη το καλοκαίρι του 2013, έπειτα από τρία χρόνια γάμου και ένα παιδί, ενώ η  Λάουρα χώρισε στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, μετά από 3,5 χρόνια σχέσης με τον Δημήτρη Δαλάκο, που υπήρξε και μάνατζέρ της.


Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου