ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ | ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 80'
ΥΛΙΚΑ
1 συσκ. ελληνικές πατάτες φούρνου κυδωνάτες Μπάρμπα Στάθης 1000 γρ
100 γρ φρέσκο βούτυρο κομμένο σε κύβους
30 ml ελαιόλαδο (2 κ.σ.)
αλάτι - πιπέρι
ξύσμα από 1 λεμόνι
χυμό από 3 πορτοκάλια (200 ml)
5 γρ τριμμένο κόλιανδρο (1 κ.γ.)
15 φύλλα φρέσκο κόλιανδρο
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- Σε ένα ταψί βάζουμε τις πατάτες και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον φρέσκο κόλιανδρο. Ανακατεύουμε και ψήνουμε στους 180οC για 1 ώρα.
- Σερβίρουμε τις πατάτες με φύλλα από φρέσκο κόλιανδρο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου