Ποιος πρωταγωνιστικός ρόλος από το Κάτω Παρτάλι πεθαίνει και από τι;


Δεν ξέρουμε πως του ήρθε του σεναριογράφου να «τερματίσει» αυτόν τον ρόλο, αλλά κάποιο σχέδιο θα έχει για την πλοκή αλλιώς δεν εξηγείται… Σύμφωνα με το Tv Zapping ο ρόλος αυτός είναι του Διαμαντή ο οποίος λήγει και σύντομα. 
Ας το πάρουμε όμως λίγο από την αρχή για να δείτε πως, που και πότε τερματίζεται ο ρόλος του. «Ο Μανώλης έχει μάθει ότι ο Διαμαντής είναι ο πατέρας του και χωρίς να χάσει ευκαιρία πάει να τον συναντήσει. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη τον έχει σοκάρει και άλλωστε έχουμε δει ουκ ολίγες φορές την πολυτάραχη ζωή του Διαμαντή, αφού σε καμία σχέση του δεν ήταν πιστός. 
Ο Μανώλης και ο Διαμαντής συναντιούνται στο καφενείο του χωριού και πίνουν τσίπουρα, με τον δεύτερο να διηγείται όλη την ιστορία του: Πώς γνωρίστηκε με τη μητέρα του, την Ασημίνα, γιατί τον εγκατέλειψε, πώς μάθαινε νέα του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και γιατί τσακώθηκε και δεν ξαναμίλησε ποτέ με τον πεθερό του, τον Γιακουμή.Στο άκουσμα όλων αυτών ο Μανώλης σοκάρεται και αδυνατεί να τα πιστέψει, αλλά κατά βάθος είναι χαρούμενος που επιτέλους μπορεί να αγκαλιάσει ξανά τον πατέρα του. 
Όχι όμως για πολύ. Μετά τη συνάντηση του Μανώλη με τον πραγματικό του πατέρα, ο Διαμαντής θα πέσει νεκρός από καρδιακή προσβολή. Αυτή θα προκληθεί από το δηλητήριο που είχαμε δει ότι του είχαν ρίξει στα πρώτα επεισόδια της σειράς. Ο χαμός του θα προκαλέσει μεγάλο πόνο και ο Μανώλης δεν θα μπορεί να πιστέψει ότι έχασε ξανά τον πατέρα του μόλις τον βρήκε. Τον ίδιο μεγάλο πόνο θα ζήσει και η Μοσχούλα.» Έτσι λοιπόν λέμε αντίο στον Τάσο Χαλκιά από την σειρά…
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου