Η Γιουβέντους στον τελικό του Champions League!


Έβαλε γκολ (1-1) στο Μπερναμπέου και πάει Βερολίνο

Η Μεγάλη Κυρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου πήρε 1-1 από τη Ρεάλ και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League

Η Γιουβέντους έμεινε όρθια στη Μαδρίτη, πήρε σκορ πρόκρισης (1-1) και επιστρέφει σε τελικό Champions League, εκεί που στις 6 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει στο Βερολίνο τη Μπαρτσελόνα.

H Ρεάλ άρχισε δυνατά την αναμέτρηση, πίεσε τους Ιταλούς, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες και τελικά λυτρώθηκε στο 23ο λεπτό. Ο Χάμες Ροντρίγκες κέρδισε πέναλτι από τον Κιελίνι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο -που λίγο νωρίτερα έχασε ευκαιρία με εκτέλεση φάουλ να κερδίσει τον Μπουφόν- ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, φτάνοντας στο επιθυμητό 1-0 που τους έδινε την πρόκριση για τον τελικό της 6ης Ιουνίου.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους αντέδρασε, πήρε τα πάνω της κι άρχισε σιγά-σιγά να ανεβαίνει με αξιώσεις, ενώ στο 57ο λεπτό πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με τον Μοράτα, ο οποίος είχε σκοράρει και στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Τορίνο. Η Ρεάλ προσπάθησε να απαντήσει, ανέβασε την απόδοσή της, αλλά και η Γιουβέντους ήταν επικίνδυνη στο κενό χώρο, δημιουργώντας προβλήματα στον Κασίγιας. Το 1-1 δεν άλλαξε και η Γηραιά Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου -και μαθηματικά πρωταθλήτρια στην Ιταλία- πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου