Η ΖΩΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣΝέες αποκαλύψεις ετοιμάζεται να κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αποκαλύπτει ο “Βηματοδότης” η πρώην πρόεδρος της Βουλής “επανέρχεται λίαν... 
συντόμως, και συγκεκριμένα μόλις επιστρέψει από τη Βαρκελώνη (πήγε για το Plan B). Αυτή τη φορά θα αποκαλύψει τους διαλόγους που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ βρισκόταν στην προεδρία της Βουλής”.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα “οι διάλογοι αυτοί θα είναι ακριβείς και θα αποδεικνύουν πως ο κ. Τσίπρας βρέθηκε αντιμέτωπός της στην υπόθεση της Επιτροπής του χρέους που η ίδια δημιούργησε (με σύμφωνη όμως γνώμη του κ. Τσίπρα). Η Ζωή δεν θα παρατήσει έτσι εύκολα την προσπάθειά της για αποδόμηση του πρωθυπουργού και στα σχέδιά της είναι να εκδώσει ένα βιβλίο, προτού αποφασίσει να κάνει το βήμα για την ίδρυση πολιτικού φορέα. Η απορία πολλών είανι γιατί σε όλα αυτά τα "σημειώματα" η Ζωή αποφεύγει να αναφερθεί στο Νο2 του Μαξίμου και εξ απορρήτων του κ. Τσίπρα Νίκο Παππά. Μου είπαν ότι "δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα... τσιράκια του Τσίπρα"”.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο “Βηματοδότης” “από το Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί πλήρη σιωπή για τις αποκαλύψεις της Ζωής. Επειδή απαγόρευσαν να ακούγεται στο πρωθυπουργικό γραφείο το όνομα Ζωή και έτσι νομίζουν ότι καθάρισαν”.

Πριν από λίγες ημέρες η Ζωή Κωνσταντοπούλου με κείμενο που ανάρτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα επιτέθηκε κατά του Αλέξη Τσίπρα. Αποκάλυψε άγνωστους διαλόγους που είχαν οι δυο τους και σε έναν από αυτούς ο πρωθυπουργός φέρεται να εκφράζει τη δυσφορία του για την τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Άμυνας, με μια γκριμάτσα κι ένα "δυστυχώς"!

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην ανάρτησή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υπήρξε έντονο παρασκήνιο για το ποιος θα σηκώσει το βάρος του υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο επιθυμούσε να αναλάβει η ίδια. Της προτάθηκε, όμως, το υπουργείο Εσωτερικών και η ίδια αρνήθηκε ρίχνοντας "καρφιά" στους κυρίους Σαγιά και Τζανακόπουλο. Από τα πυρά της πρώην προέδρου της Βουλής δεν γλίτωσε ούτε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου