Τελικά υπάρχει η «κατάρα» των Kardashian;


Χρέη, εθισμοί, τραυματισμοί, σχεδόν θάνατος: Είναι να μην μπλέξεις με τους Kardashian!
Με αφορμή την είδηση του χρέους των 53 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει ο Kanye West (και γι`αυτό ζητάει «βοήθεια» από τον Mark Zuckerberg) αναρωτηθήκαμε ξανά αν υπάρχει τελικά η θρυλούμενη «κατάρα της οικογένειας Kardashian», a.k.a, όποιος μπλέξει μαζί τους δεν καταφέρει να σταθεί όρθιος.

Reggie Bush, Kim Kardashian (2007-2010)

Τι συνέβη: Το δημοφιλές running back των New Orleans Saints, τα πήγαινε μια χαρά στην λίγκα του αμερικάνικου football, ως το 2007, τη χρονιά που έγινε γνωστό ότι είχε σχέση με την Kim Kardashian. Aπό το 2007 ως το 2010 όταν και χώρισε από την Kim, η ομάδα του έχασε το Super Bowl, αντιμετώπισε απανωτά προβλήματα τραυματισμών και το 2011, τον έδωσε με μεταγραφή στους Miami Dolphins.
Τελικά:Σήμερα, ο Reggie, έχοντας αλλάξει και 2 ακόμα ομάδες, βλέπει διαρκώς τον χρόνο συμμετοχής και τα στατιστικά του να μειώνονται. Κατάρα είπατε;

Kris Humphries, Kim Kardashian (Αύγουστος – Οκτώβριος 2011)

Τι συνέβη: Tον Οκτώβριο του 2010 ο Kris ξεκίνησε να βγαίνει με την Kim. Τον Αύγουστο του 2011 παντρεύτηκαν και στις 31 Οκτωβρίου ΧΩΡΙΣΑΝ. O Kris ισχυρίστηκε πως ο γάμος ήταν «ψεύτικος», όπως το σενάριο ενός κύκλου επεισοδίων του «Keeping Up With The Kardashians». Η ζημιά είχε γίνει ήδη.
Τελικά: Η Kim βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Kanye West και ο Kris περιφέρει τον τίτλο του «Πιο Μισητού Παίκτη του NBA» από ομάδα σε ομάδα του NBA.

Lamar Odom, Khloe Kardashian (Σεπτέμβριος 2009 – Σήμερα)

Τι συνέβη: Τον Σεπτέμβριο του 2009, ο Lamar παντρεύτηκε την Khloe. Ήταν μαζί μόλις ένα μήνα. Ο Lamar εμφανίστηκε στο reality show της οικογένειας και όλοι ήταν τόσο ευχαριστημένοι, που σύντομα η σχέση τoυ με την Khloe απέκτησε δικό της spinoff reality, με τίτλο «Khloe & Lamar». Στις 30 Αυγούστου 2013, o Lamar Odom συνελήφθη μεθυσμένος και στη συνέχεια αρνήθηκε να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών. Δυο χρόνια μετά και ενώ η καριέρα του στο NBA τελείωσε άδοξα, ο Lamar βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα.
Τελικά: Η Khloe Κardashian, αν και τον Δεκέμβριο του 2013 είχε κάνει αίτηση διαζυγίου κατά του Lamar Odom, σήμερα δηλώνει «στο πλευρό του». Καμία σωτηρία…

Scott Disick – Kourtney Kardashian (2006-2015)

Τι συνέβη: Από το 2006 για τα επόμενα 3 χρόνια, ο Scott εμφανιζόταν τακτικά στο  «Keeping Up With The Kardashians», ως o σύντροφος της Kourtney. Η γέννηση του γιου τους, Mason Dash Jr, μαγνητοσκοπήθηκε για τις ανάγκες του «Keeping Up…». Την ίδια εποχή, ο Scott έμπαινε και έβγαινε από κλινικές αποτοξίνωσης από το αλκοόλ συνεχώς (6 φορές), ενώ και μια φήμη παράλληλης σχέσης του Scott, πιστοποίησε πως κάτι δεν πήγαινε καλά μεταξύ τους.
Τελικά: Το 2011, o Scott έκανε πρόταση γάμου στην Kourtney σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση. Εκείνη απάντησε με ένα «καλά είμαστε, γιατί να το χαλάσουμε;». Τρία χρόνια, δυο εγκυμοσύνες της Kourtney και 4 σεζόν του «Keeping Up With The Kardashians» μετά, ο Scott και η Kourtney χώρισαν…
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου