25 ασυνήθιστες ιστοσελίδες που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τη βαρεμάρα.


Μερικές φορές έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας. Ίσως έχετε τελειώσει με τη δουλειά σας και νιώθετε πως βαριέστε ή ίσως τα σχέδιά σας αναβλήθηκαν. Πιθανότατα βαρεθήκατε τα αγαπημένα σας sites, δεν μπορείτε να βρείτε εύκολα κάποια ενδιαφέροντα άρθρα για να διαβάσετε και τα νέα παραμένουν τα ίδια. Υπάρχουν μερικές εναλλακτικές για εσάς .

Δείτε τη λίστα που ακολουθεί και ενημερωθείτε για ασυνήθιστες σελίδες με μεγάλο ενδιαφέρον που ίσως δεν είχατε ακούσει ξανά.Κάθε φορά που ανοίγετε την πόρτα θα βρίσκεστε σε ένα νέο μέρος που θα σας ξαφνιάσει.Επιλέξτε μια ημερομηνία και μια χώρα και θα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε τη μουσική που ήταν διάσημη εκείνη την περίοδο και σε εκείνη την τοποθεσία.Βασισμένο στις προτιμήσεις σας, αυτή η σελίδα σας προτείνει μουσική, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που ίσως σας αρέσουν.Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το Google Maps για να σας μεταφέρει σε άγνωστες περιοχές όπου θα πρέπει να μαντέψετε ποιες είναι και που βρίσκονται.Καθώς τα παλιά πράγματα εξαφανίζονται, οι ήχοι που τα συνδέουμε περνούν στην ιστορία. Ευτυχώς, αυτή η ιστοσελίδα έχει καταφέρει να τους προστατέψει και προσφέρει μια συναρπαστική ματιά στο παρελθόν.Μια ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα που σας επιτρέπει να κάνετε ένα πρωτότυπο και ασυνήθιστο σε απευθείας σύνδεση είδωλο.Χαλαρώστε και νιώστε ένα με τη φύση χάρης σε αυτό το μοναδικό site.Ένα ασυνήθιστο παιχνίδι που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έως και 550 διαφορετικές ουσίες από μόλις τέσσερα βασικά στοιχεία.Αν γράφετε με δύο δάχτυλα και ακόμη κοιτάτε το πληκτρολόγιο πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη σελίδα.


Πρόκειται για ένα εξαιρετικά πρωτότυπο έργο. Τις περισσότερες φορές θα εκπλαγείτε από την πορεία των γεγονότων.Μια απίστευτη ιδέα που δεν την είχε κανείς πριν. Παίξτε πιάνο με τη βοήθεια του υπολογιστή σας.Σας παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας μελωδία και να νιώσετε σαν πραγματικός μουσικός.Ένα πραγματικά λεπτομερές σχέδιο των αστεριών. Πηγαίνετε να εξερευνήσετε το σύμπαν.Αυτή η ιστοσελίδα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα εμπορικά αεροπλάνα στον αέρα σε όλο τον κόσμο και σε πραγματικό χρόνο.Μετατρέψτε όλους τους πράσινους κύκλους σε κίτρινους για να πιάσετε τη γάτα. Είναι ένα εξαιρετικά εθιστικό παιχνίδι.Ανακαλύψτε πόσοι άνθρωποι βρίσκονται στο διάστημα και δείτε τις πληροφορίες τους.Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας καρτούν.Ένα σίτε που σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα όμορφο φόντο για να κοιτάτε. Καθίστε πίσω, χαλαρώστε και απολαύστε το τοπίο.Αυτή η σελίδα σας παρέχει μια σειρά από όμορφα και λεπτομερή τοπία με πανοραμική θέα από τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και μάλιστα σε υψηλή ανάλυση.Σας παρέχει μια μεγάλη λίστα με εκκεντρικές, περίεργες και ασυνήθιστες σελίδες που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού στο ίντερνετ και ειδικά όχι σε εγκυκλοπαίδειες.Για εκείνους που έχουν εξαντλήσει όλες τις άλλες επιλογές.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου